3

Ziare, ziare … cumparati ziare

Pai stim ca e criza. Multe firme in faliment, datorii peste datorii, bancile trimit portareii in disperare, ce mai … e jale. Chiar ma miram ca peste hotare, cele mai mari cotidiene aveau probleme deloc neglijabile pentru a se mentine pe piata si cautau surse alternative de a aduce bani la propriul buget, iar in Romania nu era nici macar un zvon in aceasta privinta. Asa ca ieri o dubla lovitura. Prima ar fi ziarul Ziua care isi suspenda activitatea. E oarecum neasteptat tinand cont ca in spatele ziarului se afla Sorin Rosca Stanescu, un influent om in mocirla lumii politice si a ziaristilor de nici doi bani. In ultimul trimestru al anului trecut Ziua vindea in medie 11033 exemplare pe aparitie. Destul de putin, tinand cont de ce cheltuieli sunt la un ziar cu acoperire nationala.

Al doilea cotidian ce cade este Gardianul. Despre asta chiar nu prea stiu ce sa spun. Un cotidian pe care nu l`am citit niciodata pentru ca nu mi`au placut reclamele TV la el. Pur si simplu incepeau cu SENZATIONAL, iar asta imi taia tot cheful de a`l citi. Astept cu interes caderea a macar unui tabloi si anume Click. Din pacate e doar o speranta, intru`cat romanii il cumpara in disperare. Asta e … ei ne dau mocirla, iar noi ne aruncam in ea fara sa clipim. Ne meritam soarta?! Eu zic ca da!!!

3 Comments

 1. vor aparea online ziarele Ziua si Gardianul.
  Crezi ca ziarele gen Libertatea, Click, Cancan vor disparea vreodata? Nu.

  La noi barfa este numarul 1 sau, pardon, cate femei goale se gasesc pe prima pagina, si cine face sex cu cine!

 2. SRS este discreditat, el nu mai are ce cauta in presa, s-a vazut ce metode foloseste.
  Nimeni nu mai sta de vorba cu el din politica deoarece este un personaj periculos, fereasca Sfintu sa mai fii si in aceeasi poza cu el.

  Ziua o sa moara incet.

  Gardianul? acum aud prima data de el :D. Probabil de aia.
  Urmeaza cam 80% din reviste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.