4

Fuse 2009, incepe 2010

A trecut 2009. Un an pe care as vrea sa`l uit. Un an fara realizari, un an trist, un an cu pierderi atat in plan financiar cat mai ales pe plan personal. Am pierdut oameni dragi, am pierdut un parinte. As fi vrut sa incep anul asta proaspat scos din cutie cu sperante, planuri si sentimente mai bune. Din pacate nu a fost cazul. Destul de rar imi expun sentimentele pe blog dar am sa fac o exceptie astazi. O fi din cauza orei tarzii cand scriu articolul ( 5 dimineata ), a paharelor de vin sau pur si simplu.

Daca ar fi fost dupa mine, miezul noptii m`ar fi prins in pat sau in fata monitorului. Totusi am fost convins de Bacilu si Teo sa iesim in oras pentru a privi focurile de artificii impreuna. Ni s`au alaturat Neamtu` evident, dar si Daniel Marcu si a lui draga sotie Moni. A fost un mini blogmeet daca pot spune asa, intru`cat de curand si Daniel s`a alaturat bransei noastre.

Ne`am adunat apoi la caldura, ca intre prieteni pentru a intampina anul asta. Prin fumul de tigara, printre paharele de vin, vin fiert, suc si apa, fiecare a pus in balanta anul 2009, cu bune si cu rele. Discutiile au fost antrenante, amintiri din vremuri pe care se asterne praful au fost scoase la lumina, pentru ca in cele din urma cu asta ramanem – amintirile noastre si amintirile celorlalti despre noi. Din pacate Neamtu a fost din nou tinta celor mai multe glume, dar au fost glume intre prieteni deci nu cred ca a fost cu suparare. Anul a inceput mai bine decat m`am asteptat. Intre prieteni. Prieteni adevarati, care sunt mereu langa tine daca ai nevoie. Prieteni, nu cunoscuti – prieteni.

Chiar si asa, eu pasesc in noul an nesigur, prea dezorientat pentru a`mi face planuri. Pentru a doua oara in viata dupa multi ani nu reusesc sa`mi planific anul ce vine chiar si la o scara redusa cum fac de obicei. Astea`mi sunt gandurile si vi le spun si voua. Un articol intr`o nota mai pesimista. Totusi, pentru cei care au reusit sa`si faca planuri le doresc sa si le indeplineasca, sa fie sanatosi pentru a intampina si anul 2011 mai veseli si cu planuri mai indraznete.

4 Comments

  1. ehe, nu esti singurul care ar vrea sa stearga cu buretele anul 2009 ..
    La multi ani ..

  2. stiu, e putin spus .. am patit cam aceleasi lucruri ca si tine .. dar .. life is to short, play naked 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.