2

Cumpara de la Altex si vei surprins de livrare

Cele trei zile de Black Friday au fost crunte. Pe langa faptul ca m-am mai ocupat si ici colo de niste texte, ma mai si injurau diversi prieteni cu intrebarea: Siiii … tu ce ti-ai cumparat de Black Friday? Raspunsul “nimic” era intampinat cu emoticoane atotstiutoare. Duminica nu am mai rezistat si am facut si eu o mica comanda la Altex. Mi-am frecat mainile si mi-am zis un HA, sunt pregatit pentru viitoare intrebari.

A venit ziua de luni, verific comanda pe site, imi arata “Comanda procesata integral”. Imi zic  … super. Mai verific pe parcursul zilei sa vad AWB-ul (dovada ca produsul a fost preluat de curier), dar nimic. Asta e imi zic, probabil maine dimineata. Vine ziua de marti, verific din nou comanda si un mare ciuciu la AWB. Pe la 12 trimit un mail catre Relatii Clienti. Primesc un mail de confirmare si un numar de inregistrare. Imi zic ca totul e ok, se rezolva acum si ma pun pe asteptat mail prin care sa mi se spuna ceva … ORICE. A trecut si ziua de marti, iar singurul raspuns primit de la Serviciul Clienti de la Altex a fost acel mail prin care ma anuntau ca au primit email-ul meu si ca se bucura de increderea pe care le-o acord (sic).

Astazi e miercuri, comanda pe site e in acelasi stadiu, un email de la Altex nu am primit si asta la aproape 24 ore de cand i-am informat de problema mea. Increderea de care vorbeau cei de la Altex s-a evaporat inca de aseara. Inteleg ca sunt ocupati, poate au avut comenzi imense, dar asta nu e o scuza pentru lipsa totala de informare a clientului. Poate nu m-ar fi deranjat atat de mult daca m-ar fi contactat si mi-ar fi spus ca livrarea va intarzia pana la data XX-XX-XXXX si ar fi spus ca le pare rau pentru aceasta neplacere. Zau ca as fi inteles, chit ca nu as fi fost foarte multumit.

In conditiile in care magazinele online se chinuie sa castige cat mai multi cumparatori online si incurajeaza pe cat posibil plata online (asa cum am facut eu), Altex m-a dezamagit. Este de neconceput ca de la TREI zile de la comanda, sa nu stiu in ce stadiu se afla aceasta si cand voi primi produsul achizitionat.

P.S. Puteam achizitiona acelasi produs de la CEL.ro sau de la Flanco, la acelasi pret. E vina mea ca nu am facut-o.

2 Comments

  1. Pe durata Black Friday, pe site-ul Altex scrie ca livrarea poate dura intre 7 si 10 zile lucratoare.

    • În momentul în care nu ți se livrează nici o informație vis-a-vis de ziua în care produsul comandat ajunge la tine, e o problemă. Nici pensionarii nu stau toată ziua în casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.