10

Exista si partide bune

Azi mi`am propus sa am parte de niste injuraturi. Cum?!? E simplu. In cocina politicii romanesti este un partid ce face tot ce poate pentru alegatorii lui. Nu ma credeti?! Va spune ceva UDMR? Cei mai multi or sa spuna ca sunt niste curve politice, ca tara noastra ar duce`o mult mai bine fara unguri etc. Eu sincer nu cred asta. E unul dintre extrem de putinele (daca nu singurul) partide politice care tace si face. Nu prea a fost guvern din care UDMR sa nu fi facut parte (oficial sau neoficial) si nu exista guvern care sa nu le fi indeplinit doleantele pentru voturile lor.

UDMR este un partid pragmatic, iar pentru ei culoarea partidelor cu care se aliaza nu conteaza, desi este un partid cu o clara orientare de dreapta. Nu pot sa nu`i apreciez si sa`i laud. Daca toate partidele din Romania ar fi precum UDMR, a noastra draga tara ar fi departe. Am auzi mai putine discursuri si mai multa actiune in sensul bun cred eu. Singur ca unele din principalele lor obiective intra in contradictie totala cu convingerile mele, cum ar fi autonomie teritoriala, dar daca reusiti sa priviti detasati de sentimente o sa`mi dati dreptate zic eu.

10 Comments

 1. in primul rand daca te-ar auzi vadim te-ar impusca…pacat de tine…iar in al doilea rand credeam ca esti om serios…ce naiba….UDMR????? what the fuck…..noi avem nevoie de o minune sa ne salvam…nu de un rahat…nu de niste imputiti de unguri care uita mereu in ce tara traiesc…poate ca nu stii dar daca ajungi in partile din tara noastra in care jegurile astea sunt majoritari.o sa ramai uimit cu cat dispret esti privit…hai sa fim seriosi…imi place sa cred ca pe blog-ul asta pot citi lucruri serioase si impresionante!

 2. Nu zici rau ce zici, desi personal am intalnit si ungurii care mi-au starnit antipatii, dar m-asteptam la o argumentare mai… detaliata. Oricum startu’i bun. Data viitoare despre ce partid citim? Sau astia sigurul bun de care ai dat? πŸ™‚

 3. Sa nu confundam uscaturile care cer autonomie, cu cei care sunt oameni de treaba.
  Am fost prin Harghita si Covasna si pot spune ca n-are nimeni nimic cu tine, ceea ce nu se poate spune daca un vorbitor de limba maghiara trece prin Sud.
  UDMR-ul este disciplinat, insa cam atat.

 4. Minoritatea cu greu o sa aiba un cuvant de spus intr-o tara plina de oameni rasisti , iar ce fac ei , este similar cu ce face si partidul rromilor , ceea ce vor li se indeplineste , din pacate mai putin , decat ar vrea ei . De Partidul Verde ai auzit ? Multi tineri stiu despre el , cred cu tarie in principiile lui … dar nimeni nu voteaza !

 5. Hai sa fim seriosi: de fapt, romanii n-au treaba cu ungurii. Majoritatea insa sustin ca au “boala pe unguri” doar pentru ca asa au auzit de la idioti si mai mari, si atunci zic si ei asa, ca sa fie trendy. Daca n-ar exista tampiti gen Vadim sau gen extremistii maghiari, atunci romanii si ungurii s-ar intelege foarte bine. Asa ca da, ai dreptate, UDMR da clasa la toate partidele de neaveniti si/sau ticalosi, de la PSD la PNL si PDL. Sincer, as vrea un prim-ministru de la UDMR. Ca doar n-o sa ia Transilvania in carca si s-o duca peste granitza….

 6. LOL! UDMR nu a facut nimic pentru Harghita si covasna, ei se ocupa doar cu deforestarea zonei. S-a cam stricat jucaria electorala UDMR pe acolo. Oamenii aia sunt oameni simpli si voteaza asa ca nu au alternativa. UDMR nu este un partid este un reprezentant al minoritatii maghiare (asa cred ei cel putin). Problema e ca acum accesul la informatie este mult mai puternic si lumea isi cam da seama ce se intimpla in realitate.
  Daca UDMR lipseste 3 ani de la Guvernare partidul ala s dezintegreaza, de asta era linistit PDL-ul de votarea guvernului, stiau ca UDMR nu poate sa dea cu piciorul.

 7. Hai ma ca m-ai suparat πŸ˜€ Pai daca vor sa faca ceva pentru tara, nu se chema Uniunea Democrata Maghiara din Romania. Si nu incerca Marko Bella sa ia Harghita si Covasna. Astia is niste viermi ce isi baga nasul peste tot, doar doar vad cele doua judete dezlegate de Romania

 8. @august – am zis ca e un partid bun pentru alegatorii lui, nu pentru mine πŸ™‚
  @Laura – pai as putea vorbi de PNL al carui membru sunt πŸ˜›
  @Radu – foarte corect
  @veone – foarte bine zis πŸ˜€
  @cipslim – contradictiile dintre noi doi ar umple pagini intregi, asa ca am sa astept sa aterizezi prin Romania si sa purtam asta discutie la un pahar de ceva πŸ˜‰
  @Pavel – urmareste raspunsul dat lui august πŸ˜›
  @realbadpisy – de asta te vei ocupa in mod sigur tu πŸ˜€

 9. Lol, nu prea cred ca sunt prea multe contradictii, putine si bune am putea spune. Pe ici pe colo in locurile esentiale πŸ˜€

  Ne vedem noi anul asta cred…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.