6

Somn usor puisor

1 decembrie 2010. Ziua nationala. Eu unul nu prea sunt in spiritul astei zile. Mereu am zis ca 9 mai ar fi o zi mult mai potrivita din mai multe motive (in caz ca nu stiti, la 9 mai 1877, Romania si`a declarat independenta). Unul dintre motive e ca ar fi in pana mea mult mai cald, iar soldatii nu vor mai lesina de frig. Oricum, ziua de ieri a fost marcata de mai multe evenimente:

 1. Pentru prima data in 20 de ani, presedintele tarii lipseste cu desavarsire din a noastra tarisoara. S`a prezentat la summitul OSCE din Kazahstan. Foarte probabil asta nu mai e in stare sa indure injuraturile, fluieraturile si huiduielile, de asta l`a lasat pe Boc sa le incaseze.
 2. Onorurile militare au fost prezentate premierului Boc cel mic. O greseala grava. In lipsa presedintelui, al doilea om in stat este presedintele senatului, in speta Mircea Geoana, deci onorurile militare ii trebuiau prezentate lui. Boc cel mic a motivat ca Basescu l`a pus pe el reprezentant, ceea ce e o tampenie si mai mare. Basescu nu poate dispune cum vrea el de tara asta, ca Romania nu e flota sa faca ce vrea el cu ea. Inteleg ca nu`i place cum danseaza Geoana, dar ierarhia se respecta. Asta nu denota decat tendintele de dictator de care da dovada Base.

Precum spuneam, nici lui Base nu`i arde de ziua nationala si a dat o fuga pana in Kazahstan. Cei mai multi vor spune ca a mers pentru intalnirea OSCE. Eu ii contrazic. A mers sa traga un pui de somn. Unii vor spune ca in fapt, a mancat inainte sa intre, a mai tras la masea un pic, asa ca dupa, in timpul si inainte de masa, iar cand a intrat in sala, era foarte cald. Astfel, toate cumulate, l`au doborat pe al nostru president. Dar eu o tin pe a mea.

Base dormind

httpv://www.youtube.com/watch?v=D5L0U8HNQ8M

Si ca sa mai indulcesc un pic tonul va spun ca am trecut la desktopul de iarna. Iata`l:

6 Comments

 1. cand am vazut titlul pe twitter, prima data m-am bucurat ca mi-ai scris ceva mie. in secunda 2 m-am enervat gandindu-ma ca ai scris despre altcineva. pe urma am intrat la tine si-am vazut ca-i despre basescu si-am fost ceva de genul ” :-j ”
  same old same old … :p

 2. De o fi să moară Băse, cred că are un act prin care-l numește din oficiu președinte pe Boc.

 3. Cata, vezi ca nu mai mere clipu’ de la antena… ti l-o luat mogulu’ inapoi… 🙂
  In rest, ce sa zic de Base? Doarma somnu’ de veci, din partea mea… Daca ar fi sa ma iau dupa CVT, asta zicea aseara la Capatos ca il presidente-i tres bolnav si ca i-a curs sange pe nas in avion… Restul… e can-can! 🙂
  Despre tine ce sa zic? Ma bucur ca ti-a revenit stuchitu’ la furcă!

 4. @Silviu: na ca mi l`a dat inapoi 😛
  @Adia: vezi … nu e mai bine asa? 😀
  @Pavel: pai nu e logic Pavele? Doar e mosia lui tata`su
  @Maria: L`am luat inapoi de la mogul 🙂 Apoi cine se mai ia dupa domnul pastile 😀 Si daca o fi asa, atunci poate a descoperit o noua atractie dupa wiskey – trasul pe nas. De aici si sangele. Nu o fi inca obisnuit, sau a luat marfa proasta de pe la coltul vreunei scoli. Eh … nu ma lauda, ca ma deochi 😀

 5. asta a fost o mizerie sa plece din tara de ziua nationala. Sub niciun pretext nu avea voie sa faca asta.
  Bila foarte neagra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.