7

Oficial nu`mi merge bine

Cei mai multi incep noul an cu chef si distractie, suc si sampanie, telefoane si mesaje. Eu, eu nu am inceput asa. Eu am inceput cu o durere de gat de ziceai ca gatul meu e parbriz, iar cineva incearca sa dea gheata jos de pe el cu racleta si nu prea reusea. Dar asta nu e chiar atat de grav.  Nici macar durerea de cap care ma incearca, o durere de zici ca in cap circula fanfara de la 10 prajini, sau mai bine spus, fanfara de la 1000 prajini.

Oameni buni, Nepoate a inceput noul an cu varsat de vant. Da. La cei 28 de ani impliniti ai mei, am facut varsat de vant. Sunt rosu tot si am reusit sa fisurez cu succes cateva oglinzi andmirandu`ma in ele.

Asa ca miezul noptii, anul 2011 m`a prins in pat, luand pastilele de la ora 12 si incercand sa vad si altceva la tv in afara de programele de revelion care au fost pline de manelisti. Asa ca dragi cititori, in mod sigur voi v`ati simtit mult mai bine. Acum ar trebui sa trec la niste urari nu`i asa? Asa ca dragii mei, va urez un an fara de criza, sanatate multa, fericire si sa aveti parte de multe bucurii.

La multi ani!

7 Comments

  1. LA MULTI ANI, DRAGULE…! Sa ai parte de un an asa cum il asteapta si il doreste sufletul tau… Te sarut dulce!

  2. @sonia Mulumesc mai. La multi ani si tie, sa ai mare grija de tine iar anul ce a trecut sa para doar un vis urat de mult uitat.
    @Gabriel Baciu Multam unchiule. Sper. La multi ani!

  3. Mno, ca să vezi că se poate și mai rău, acum ceva ani, prin a X-a, revelionul m-a prin în pat… de spital. Asta așa, ca să vezi că se poate și mai dramatic.

    No, acum să trecem la urări. Apăi, să ai un an 2011 foart foarte bun ca cel care a trecut chiar să nu mai fie nici măcar o amintire de mult uitată.

  4. lasa ca la anul o sa fie mai bine, o sa vezi. cat despre oglinzile alea fisurate…da-le incolo. stii ca eu te iubesc oricum >:D<

  5. La mulți ani! bre.. și eu am fost prins un revelion în pat având oreion sau ceva de genu :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.