1

Cu elicopterul inainte

Sarbatorile au trecut, iar cei mai multi se intorc la realitatile de zi cu zi. Gata cu visarile, gata cu distractia, inapoi la pragmatism. Acum fiecare is face bugetul, isi masoara gaurile din buget, datoriile. Unii isi fac griji pentru jobul lor – inca 15 mii de angajati din domeniul administrativ vor fi disponibilizati. S`a terminat vacanta, gata … ne intoarcem spre casele noastre – pe soselele noastre. Gaurite cum sunt ele, cu pietris folosit ca si material antiderapant, total inadecvate ca si dimensiuni volumului de trafic actual. Ma uitam la stiri si vedeam ca de fiecare data cat de aglomerat este DN1. Distanta care se face in 20 minute se facea in 4 ore. Printre cei prinsi in trafic s`a aflat si El Presidente. Doar ca el a avut un atu fata de ceilalti participanti in trafic … a coborat din Mercedesul SPP`ului si a urcat in elicopterul prezidential care a aterizat in apropierea DN1 pentru al remorca pe primul oaches al tarii. Il inteleg, el nu are nevoie sa se amestece cu plevea, deci de ce sa indure precum restul sarmanilor si sa astepte ore intregi in ambuteiaj. Dar are si el dreptatea lui … turismul se face cu avionul/elicopterul in nici un caz cu masina.

Nu pot sa nu ma leg in continuare de el. Cred ca este o premiera ca presedintele tarii sa nu tina un discurs de inceput de an. Acum cand treburile se imput, gata cu baile de multime, gata cu prezentele oriunde se anunta o prezenta mai mare de 5 mii de oameni. Bag de seama ca al nostru conducator e dependent de pupaturi in fund, de adulatori si aplaudaci platiti de partid, eventual cu produse donate de UE dar puse in plase PDL ca sa vada prostovanul de roman – uite ma vezi … tot partidul are grija de noi.

In fine, chiar nu ma asteptam sa nu`l vad in Piata Constitutiei pentru un discurs, dar nu numai acolo, nu a aparut nicaieri. Au alergat ziaristii dupa el prin Poiana parca, pentru a`i lua declaratii. Poate ne vom trezi anul asta, la fel cum poate se va trezi si opozitia. Domnu Crin – poate mai mergeti si dumneavoastra pe la sedintele Parlamentului. Nu da prea bine sa fii un lider al opozitiei si sa fii omul cu cele mai multe absente. Dai dovada de credibilitate ZERO daca nu faci ceva in privinta asta. Cere si tu o invoire ceva, sa`ti mai stearga cateva – nu stiu daca functioneaza ca la scoala, cu incercuirea absentelor.

Inca o chestie – Domnu` presedinte, vezi ca a mai fost unul care a folosit elicopterul in mod excesiv si a decedat din cauza surplusului de plumb.

One Comment

  1. haha, ce atitudine bolsevica aicisa la tine.
    Nu Basescu decide cum se face transportul ci SPP-ul ca aia is responsabili daca i se intampla ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.