4

Show must go on

Nici nu s`a terminat anul de gratie 2009 si deja suntem bombardati cu trupe ce vor concerta in Romania anului 2010. E de bine … vor veni in primul rand grei ai muzicii rock, iar asta nu poate decat sa ma faca fericit. Astfel dupa teapa din acest an, cand s`a anuntat cu mare tam-tam ca AC/DC ne va vizita amarata de tara, cand multi au dat bani grei pe bilete ca apoi sa ramana cu buzele umflate, primim totusi vestea ca trupa australiana va veni pe bune anul viitor … suna bine nu`i asa?

A doua veste este revenirea celor de la Metallica. Deci pentru cei care au ratat concertul din 2008 zic sa incepeti sa puneti bani la ciorapei si sa va pregatiti sufleteste pentru inca un concert de care sa va amintiti cu drag.

A treia veste si a treia trupa cu un nume greu ce va dezlantui decibeli multi in tara noastra draga, este Rammstein. Deci frati si surori pregatiti`va de un an 2010 plin de show`uri de zile mari. Se mai vehiculeaza si prezenta celor de la Linkin Park, dar momentan este vorba doar de negocieri si tatonari.

Daca muzica rock nu este pe gustul vostru, atunci va puteti incanta auzul la un concert al lui Eric Clapton, pentru ca si el va stationa pe taramul lui Dracula.

Lista este deschisa cred in continuare si cred ca vor mai fi ceva surprize pentru anul ce vine. Ramane doar sa speram ca mult hulita criza nu`si va face de cap in continuare in tara noastra si ca ne vom permite sa prindem macar unul din concertele ce se anunta … eu deja imi fac planuri si ma gandesc serios sa`mi vand un rinichi sau o bucata de ficat pentru a prinde macar concertul celor de la AC/DC.

AC/DC

httpv://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs

METALLICA

httpv://www.youtube.com/watch?v=otuCPqrGd0Q

RAMMSTEIN

httpv://www.youtube.com/watch?v=UkQ124B9X6Y

4 Comments

  1. Nu mi-a placut AC/DC insa nu mi-as permite sa lipsesc de la ceilalti. O sa fie un an memorabil pentru multi.
    Sper sa nu faca Rammstein la Bucuresti ci la Brasov ca sa fie acccesibil pentru mai multi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.