4

Sa vina mall`ul, sa cada cladirea istorica

Ce viseaza noaptea, guvernantii vin sa aplice ziua. Evident ca ei viseaza frumos, dar pentru noi sunt doar cosmaruri. Ce au mai visat nenorocitii? Pai s`au gandit ca Bucurestiul nu mai are nevoie de aprobarile Ministerului Culturii si al Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice, pentru noi constructii. Frumos nu`i asa?? Adica de ce sa pastram si sa renovam cladiri istorice cu arhitectura deosebita, cand le putem darama si construi hidosenii din betoane, sticla si otel.

E de bine nu am ce spune. Adica de la micul Paris la marele … (incerc sa gasesc o denumire, dar nu`mi vin in minte decat injuraturi si trimiteri la origini) e cale de un vis.

Inca o mica “scapare” a fenomenalei legi ar fi aceea ca in caz de un dezvoltator nu primeste un raspuns in decurs de 30 zile de la comisia ministeriala care va da aprobarile in locul celor de la MC si CNMI, atunci se va considera ca e un raspuns afirmativ tacit. Sa vedeti atunci ce la scuze: ca vedeti voi, nu a fost destul timp sa analizam, ca suntem putini, ca nu a ajuns pe ordinea de zi, ca ne pare rau etc.

Apropo, legea este ideea lu` tanti Nuti. Ea este cea care a dormit pe o buca, s`a trezit cu o durere de fund si ne face viata grea noua. Intru`cat sunt in perioada cand ascult Alexandru Andries ii dedic urmatoarea piesa:

httpv://www.youtube.com/watch?v=kZV03RokKA8

Si nu vreti sa stiti in ce mod o plac eu!!!

4 Comments

  1. Tu crezi ca ai nostrii ce asteapta sa se intimple cu cladirile de pe Stefan cel Mare?

  2. Chiar daca le darama, legea ii obliga teoretic sa construiasca cladirea in acelasi stil, pentru a nu face nota discordanta. Din pacate legea nu se aplica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.