6

Cinstea inca mai licareste in Romania

Stiu ca suna fals dar asa este. Se ia una bucata studenta in ultimul an la Academia de politie Suceava si una bucata punga cu 100.000 mii euro. Care este rezultatul?! Simplu, gasirea banilor este declarata la politie. O SUTA MII EURO. Nu stiu multe persoane care ar fi facut asta. Inclusiv eu m`am gandit serios daca as fi facut acest pas sau nu.

Tocmai de aceea gestul ei este iesit din comun, pe langa faptul ca este si un viitor politist. Nu pot decat sa ma bucur si sa cred ca mai sunt oameni cinstiti. Ma intreb cu ce va fi ea rasplatita, in afara de eternele multumiri si laude. Romania ar trebui sa ia exemplu de la ea, desi din pacate cred ca ea este doar exceptia ce confirma regula.

Domnule Basescu, poate ii faceti cadou Dusterul pe care vreti sa`l achizitionati. Felicitari domnisoarei Elena Scrijoschi.

Sursa

6 Comments

  1. A facut ce AR TREBUI sa faca oricine,fara sa fie rasplatit/a. Cat despre substantivul (iesit din) comun basescu, nu-i de el Nepoate daca nu-i manglitoare…

  2. daca aveam un contact ceva al celui care a pierdut banii probabil ca ii ziceam ca ii dau 90 000 inapoi, tot era ceva de cat deloc 😀

  3. @realbadpisy – 99% probabil nu ar fi facut`o
    @kolector – “ar trebui” e fraza cheie. De la a trebui si la a face e cale lunga.
    @anticalofilul – banii au fost revendicati de un cunoscut valutist din Suceava. Stiind asta chiar i`ai mai fi returnat vreun euro?

  4. Daca imi promiteau o cota parte din bani pe semnatura ii dadeam, daca nu fugeam cu ei : ))

  5. o sa fie rasplatita cu o calduroasa strangere de mana 8-| .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.