0

Să nu exagerăm… sunt mai mult de două Românii

Este România celor care protestează în Piața Victoriei, este România celor care protestează la Palatul Cotroceni, este România celor care votează PSD, este România celor care nu votează PSD, este România celor care nu votează iar apoi se miră că iese PSD, este România veșnic nemulțumiților, este România celor care se plâng că România nu e ca “afară” în timp ce-i înjură pe cei de la rutieră că stau ascunși cu radarul pentru a da amenzi pentru depășirea vitezei, este România ortodocșilor, este România homosexualilor, este România celor care iubesc pădurile și România celor care le taie, este România multinaționalelor și România pensionarilor, este România celor de la țară și România celor de la oraș. Sunt enorm de multe Românii.

Acestea fiind spuse, am putea să fim mai puțin critici la adresa celor care au protestat la Cotroceni sau ieri, în Pitești. Mulți dintre ei au primit o sută de lei pentru a ieși în frig la protest, dar poate acei bani le-au permis să ia medicamente la copii, sau poate au fost un plus mult așteptat la o pensie altfel minusculă. Dacă vreți să înjurați pe cineva, înjurați-i pe cei care profită de ei, de sărăcia lor, de lipsa lor de educație. Dacă vreți să faceți mai multe, ieșiți în **** mea la vot! Faza “nu am cu cine să votez” a expirat pe 11 decembrie 2016 și din cauza asta suntem cu toții internați cu toxiinfecție.

Mai jos aveți un reportaj cu cei care au participat la mitingul organizat de PSD în Pitești.

Am scris mai sus că ar trebui să fim mai puțin critici cu cei care participă la astfel de manifestări, dar știți ce… fuck them too!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.