0

Hai la Social Media Summit București! Bloggerii au acces gratuit

Că vrei sfaturi ce țin de blogging, ori despre social media și vrei să afli ce și cum mișcă în domeniu, Social Media Summit e locul unde trebuie să fii. Evenimentul are loc pe data de 1 martie, la Hotel Radisson Blu și este organizat ca în fiecare an de Revista Biz.

Pot spune că anul ăsta organizatorii s-au întrecut pe sine. Ai parte de discuții ce țin de conținutul video, vloggingul luând amploare în anul ce a trecut. Dacă vrei să fii pe felie cu ce se va preta anul ăsta, ia și te înscrie!

Ai parte și de o sesiune de dezbateri. Sunt destul de sigur că nu ai văzut prea des așa ceva. Topicul de la această ediție este online-ul vs media tradițională. Se anunță discuții încinse.

Ultima parte a acestei ediții va fi probabil și cea mai cea. Va fi lansat un eBook numit Digital Report, eBook ce va conține informații pe care le-ai putea găsi extrem de folositoare: agenții  de digital românești, cele mai importante bloguri catalogate în funcție de domeniul în care activează și multe, multe altele.

Anul trecut am ratat SMS-ul, dar anul ăsta nu voi mai face greșeala asta. Dacă ești blogger, înscrierea este gratuită, așa că ai doar de câștigat. Te poți înscrie AICI. Programul ediției 2017 îl găsești AICI, iar speakerii îi poți găsi AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.