0

Sa lasam un neamt sa ne conduca?

Odata cu venirea alegerilor, revin si eu la viata pe blogul personal, la fel ca blogurile si paginile de facebook ce apartin candidatilor si partidelor politice. Dupa cum bine stiti, sunt un PSD-ist infocat (araza-i focul de la al mai mic la al mai mare). Pe masura ce trec anii, sper si eu la o campanie electorala fara atacuri jegoase ce denota doar nesimtire, iar castigatorul este desemnat de limba cat mai spurcata. Evident ca la noi nu e cazul sa avem o asa campanie electorala in viitorul apropiat, pentru ca la urma urmei, cei ce candideaza urmeaza trendul  din randul alegatorilor. Din pacate trendul nu este unul in care emisiunea lui Guran ia puncte de maxima audienta ci emisiunea lui Maruta sau Acces Direct. Trendul nu e de a discuta ultima piesa de teatru sau de opera, ci cui i-a mai tras-o “printul” Cristea si in ce ipostaza a fost surprinsa Dragusanca. Si totusi, in ciuda tuturor acestor “trenduri”, exista o licarire la capatul tunelului: Klaus Iohannis.

Probabil e singurul contracandidat real al lui Victor Ponta. Din asta cauza au aparut probabil si multele campanii jenibile care lovesc imaginea neamtului. Este candidatul atacat din toate partile, Ponta ducand port-drapelul (personaj ce spunea ca nu-i pasa de candidatul Iohannis – ciudat mod de a arata asta cand cu fiece ocazie se leaga de sufletul lui) si mai recent de Antonescu, om ce l-a adus in PNL, iar acum spune ca Iohannis nu l-a convins ca sa-i dea votul. Probabil il sprijina pe amicul Victoras.

Cineva are chilotii maronii (VVP)Inca imi sunt vii in minte reclamele venite prin GoogleAds (una din ele o vedeti afisata) unde Iohannis era acuzat de trafic de copii, ca detine 6 case, ca nu are copii, ca nu e ortodox si cea mai mare “jignire” la adresa lui e probabil cea prin care e acuzat ca tace. Mno, cand mentalitatea de neamt (partiala macar) se loveste de cea romaneasca, neamtul nu are cum sa nu iasa sifonat. Imi place ca are un discurs curat, imi place ca discursul lui nu se bazeaza pe atacuri de doi bani, imi place ca aproape toata clasa politica loveste in el – asta inseamna ca se instaleaza un pic de frica in ei.

Sincer, la momentul asta cred ca regreta in proportie de 100% faptul ca a intrat in cursa prezidentiala, dar eu unul ma bucur ca am cu cine vota. Sigur, imi displace enorm asocierea PNL cu PDL, dar imi place omul Iohannis, un om ce aduce un alt suflu in peisajul politic romanesc.

Intrebarea fireasca este: lasam nemtii sa ne conduca?

P.S. Mergeti la vot oameni buni, pentru ca doar asa va castigati dreptul de a critica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.