0

Cateva vorbe despre vot

Cu mic cu mare (ma rog – doar 50% din cu mic cu mare) s-a iesit la vot, ieri 2 noiembrie. Am votat mai pe la amiaza, ca deh – stim cum e cu leneveala duminica. Era absolut imposibil sa nu dau cu stampila, dar din pacate nu multi gandesc asa. In fine … pe la 11 vad primele estimari si ma bucuram de numa numa ca procentele erau mai mari fata de cele din 2009 si ca la Teleorman, fieful PSD nu se prea voteaza. Mi-am zis, mai sa fie … s-au desteptat romanii. Mda … piula. Ar fi trebuit sa scriu cu majuscule ca sa bata la ochi, dar sunt un sensibil astazi.

Pe la ora 3 cred, mi-am facut si eu datoria de cetatean si am pus stampila pe candidatul favorit, mi-am castigat din nou dreptul de a critica, asa ca, hai sa purcedem la critica.

– imi pare rau pentru cei de-afara, care nu au putut vota. Imi pare sincer rau. In acelasi timp, in Spania erau niste neni de ambele sexe care isi vindeau votul pentru un tricou si pentru 30 de euro. Vazut pe Digi24. Acuma sincer, nu sunt toti o apa si-un pamant. Toata stima pentru cei care au vrut sa voteze asa cum i-a indemnat constiinta si moarte in chinuri alora care isi vand tara si viitorul astora mai amarati ce au ramas aici, pentru cateva zeci de euro.

– imi pare rau pentru studentii din Bucuresti care nu au putut vota. Da` fir-ati voi sa fiti, v-ati trezit la spartul targului sa veniti si voi la vot. Va statea stampila in fund daca mergeati mai devreme la vot. Va plangeati ca nu v-au lasat sa votati, cand se stie ca la fiecare votare se fac cozi incepand cu ora 6-7.

– pentru cei care nu au iesit la vot, cateva cuvinte am si pentru ei. Daca va indemna inima sa il votati pe Ponta, bine ca nu ati iesit la vot, ca poate iesea asta presedinte din primul tur. Pentru ceilalti sper sa va loveasca saracia, sa ramaneti fara joburi, sa dea boala in voi si sa nu fiti tratati pentru ca nu aveti asigurare medicala, sa ajungeti sa cersiti prin intersectii. Cred ca urarile astea de bine le acopera pe toate.

La final ce pot spune?! Voi merge la vot si in turul 2 si chiar am inima cat o farama ca va iesi Ponta presedinte. Daca asta se va intampla, ori ne facem bocceluta si plecam in tari straine, ori aderam la vreo secta ce practica suicidul in masa. Alegeti voi ce va convine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.