2

Probleme de memorie

Am un program tare ciudat. Ma trezesc extrem  de devreme pentru a merge la munca, asa ca trebuie sa ma culc ceva mai devreme. Evident ca la momentul in care trebuie sa lovesc perna, sa ma covrigesc sub plapuma, trebuie sa deschid un pic fereastra. Nu de alta, dar daca nu as face asta, ar trebui sa merg si sa gasesc patul pe bajbaite. Pe la ora culcarii se lasa o ceata in camera, mai ceva ca in filmele de groaza. Unii ar spune ca e din cauza tigarilor, eu spun doar ca se petrec evenimente meteorologice ciudate in camera mea. Oricum, odata deschisa fereastra, incep sa se auda vociferari de afara.Fereastra da exact spre o statie taxi.

Pe bune, la fel cum politistilor li se netezeste creierul odata ce li se pune chipiul pe scafarlie, asa li se netezeste taximetristilor creierul odata ce li s`a dat pe mana masina galbena. In fine, cum deschid portalul spre lumea taximetriei de afara, incep sa dea navala fraze ce contin organe genitale de toate tipurile, trimiteri catre stramosi sau cuvinte gen “ba boulee” (ce jignire crunta adusa bietului animal). Toate vociferarile sunt insotite de acorduri fine de muzica in care neaparat la un moment se prelinge si cate un “sa moara dusmanii mei”.

Sunt sigur ca exista si exceptiile ce confirma regula. In perioada in care mergeam foarte des cu taxiul, eu insumi am dresat doi taximetristi … astfel, cand ii chemam stiau: ascundeau cd`ul cu Guta si dadeau drumul la radio. Unul chiar mi`a facut o surpriza placuta, facand special un disc cu muzica rock, ca sa ascult pe parcursul drumului.

Deci undeva adanc ascuns in creierul lor neted, mai exista sanse ca ei revina la normalitate. Si ca tot vorbeam de taximetristi, azi am luat volumul celor de la Taxi “Cele doua cuvinte”. In afara de vreo doua piese facute la norma, sunt si niste melodii bestiale. Una dintre ele o puteti asculta mai jos.

httpv://www.youtube.com/watch?v=K_Ruu6Fpol8&feature=related

2 Comments

  1. Mai Nepoate, cred ca acolo la tine in spate s-au adunat numa’ taximetristii aia naspa… 🙂 Eu nu prea am avut mari probleme cu manelele in taxi, poate ca si din cauza faptului ca merg cu o singura companie de taxi, destul de des, si ma cunosc aproape toti soferii, care sunt chiar foarte civilizati si draguti… 🙂

  2. Oooo … sa vezi ce la civilizatie e aici. Cultura nu alta. Se asculta Beethoven si Mozart, iar discutiile evident purtate doar cu apelativul de “dumneavoastra” sunt despre existenta umanitatii, moduri de a trata cancerul si diverse teme filozofice care pe mine personal ma depasesc. Abia astept sa vina vara. Nu ai sa ma mai recunosti, intru`cat cultura mea va fi extinsa la maxim.
    Si nici prin minte nu`mi trece a le dori sa le explodeze airbagul in fata fara motiv, sa`si gaseasca cauciucurile taiate cand isi fac somnul de frumusete si alte ganduri negre, care i`ar rusina pe bietii culti de la volanul vehicolelor galbene 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.