3

Diverse

Incepand de astazi, cica am renuntat pentru o perioada la mai multe. La twitter, la messenger si la facebook. Sunt curios cat o sa tina. Azi am deschis pc`ul si in ultima clipa m`am oprit in a deschide tweetdeck`ul. La naiba, are sa dureze un pic pana ma obisnuiesc. O sa ma intrebati de ce. Habar nu am. Poate am nevoie de o pauza, poate e un experiment, cine stie!? Totusi, cum sunt un capos, am sa ma tin de asta si vad eu cat rezist fara. Cel putin o saptamana mi`am propus. Nu am renuntat la mail totusi … ar fi anormal zic eu, mai ales ca primesc chestii importante (nu importante, dar trebuie sa am o scuza pentru asta macar). Deci oameni buni, care din cine stie ce greseala va mai rataciti pe ast blog, nu o sa ma mai vedeti pe retelele mai sus amintite. Nu am sa va mai bat la cap pe twitter (aleluia or sa spuna unii), nu mai frecventez facebook (in sfarsit, nu o sa mai comenteze asta pe`acolo, or sa spuna altii), iar pe messenger … si asa nu`l foloseam cine stie ce … eram doar un punct galben acolo care sper eu nu va deranja prea mult. Concluzia ar fi … daca vreti sa dati de mine din vreun motiv sau altul (injuraturi, urari de “bine” sau mai stiu eu ce), folositi cu drag email`ul pe care`l gasiti la contact, sau telefonul pentru cei care`l au. Sper ca avand ceva mai mult timp liber (nu ca nu as fi avut enorm de mult pana acum), am sa scriu ceva mai des pe aici. Cel mai probabil unii vor lesina, altii se vor tine de burta de la atata ras, chiar si eu zambesc … dar cine stie, poate chiar am sa scriu mai des. O chestie despre care am vrut neaparat sa mai scriu astazi ar fi: CUM PANA MEA POATE CINEVA SA VINA RUPT DE BEAT LA MUNCA?! Nu am inteles niciodata asta. Activez de ceva vreme in campul muncii si nu am facut asta niciodata. Mi s`ar fisura obrazul de rusine sa ma vada colegii beat la munca. Ok … am mai avut si eu zile cand am tras la masea pana inspre dimineata, dar am un atu … nu am nici o problema cu mahmureala … nu ma doare capul, nu prezint urme de betie … doar o sete atotcuprinzatoare. Dar sa vin la munca beat … mi se pare o enormitate. Dar sunt oameni si oameni, iar eu probabil nu sunt capabil sa inteleg prea multe. La Roman ninge … ninge cum nu a nins toata iarna … si eu vreau nenorocita aia de primavara. Mi`e dor sa vad betoanele uscate, mi`e dor de ranjitul soarelui, mi`e dor sa nu mai port n haine pe mine, mi`e dor sa nu se mai uite oamenii ciudat la mine ca port adidasi si nu bocanci (urasc sa port bocanci)

3 Comments

  1. Ninge, futu-i mama ei de iarna… Si eu o “iubesc” la fel de mult ca si tine… Cat despre betia la serviciu… n-am nici un pic de mila pentru betivani. Eu daca as si saf, l-as da afara pe unu’ care-mi vine beat la munca!

  2. Fiecare se ocupa cu ce stie mai bine. Eu ramaneam blocata cand plecam la 5 la munca si astia deja ieseau din crasma turtiti.Cand naiba apucau ?!
    Multa bafta in atingerea scopului tau. Cu ocazia asta mai iesi din casa, iti ocupi timpul liber cu altceva.

  3. @mariapopart – Pudicul din mine s`a rusinat tot 😀
    @Roscata – Pai nu e logic? Acolo locuiau. Mai ies din casa?!?! Esti funny 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.