0

Planuri pentru 2016?

Ca la fiecare început de an, fiecare ne facem planuri, fiecare se uită în oglindă, se bate cu pumnul în piept și își spune cu voce groasă de la tutun (în unele cazuri) că ăsta va fi cel mai cel an.

Evident, pornesc și eu în 2016 cu gânduri și planuri. Chiar îmi doresc să fiu mai activ pe blogul ăsta. Prea l-am lăsat de izbeliște și nu e frumos din partea mea. Dacă mă gândesc că anul ăsta vor fi alegeri, foarte probabil nu îmi va fi prea greu să găsesc subiecte. E foarte posibil să mă implic și în alte câteva proiecte, care dacă se vor concretiza, îmi vor ocupa mare parte din timp. Curioși despre ce proiecte este vorba? Puteți sta liniștiți… cu siguranță mă voi lăuda și veți afla și voi de ele, dacă acestea se vor concretiza.

O altă chetie la care mustăcesc de ceva vreme e posibilitatea de a-mi muta fundul și în alte zone ale țării. Asta depinde de alte chestii și o să vedem ce se întâmplă. Oricum ar fi, 2016 se anunță un an interesant, iar la finalul lui chiar îmi doresc să pot spune și eu “Așa da!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.