0

Ne pregatim de migrare

Bergenbier ne ajuta pe noi barbatii sa avem o rata cat mai mare de succes la femei. In afara de faptul ca dupa mai multe beri, orice fata pare floare, ne da mura`n gura locatiile unde se gasesc cele mai multe femei singure si cele mai frumoase.

Astfel, conform studiului cele mai multe femei singure le gasim in Ramnicu Valcea, Iasi (uhaaa, destul de aproape de mine) si Sibiu (tipe singure intr`un oras bestial … ce`ti poti dori mai mult?!)

Cele mai frumoase le gasesti unde altundeva decat in a noastra draga capitala. Nici o surpriza aici, tinang cont ca toata lumea trage acolo (uneori si pe nas, dar asta`i alta discutie)

Studiul a fost efectuat in 11 orase ale tarii (Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Galati şi Ramnicu Valcea), la cererea Oraganizatiei Barbatilor din Romania – Bergenbier. Au fost luate in considerare mai multe criterii care definesc un mod de viata barbatesc: locuri de dat la peste (sa fim seriosi … cine merge chiar sa dea la peste si nu sa aiba un motiv sa stea la bere cu prietenii langa un foc fara sa fie deranjati), numarul de spatii verzi destinate noua (mda … pacat de noua lege a gratarelor) si evident numarul femeilor singure din oras (factorul cel mai important probabil).

Studiul a scos in evidenta ca cele mai propice locuri pentru barbati sunt Bucuresti, Cluj Napoca si Ramnicu Valcea. Un top 3 pentru orasele cu cele mai faine femei ar fi Bucuresti, Iasi (stiu ei ce stiu) si Cluj Napoca (chiar se merita – pacat ca orasul asta e departe de orice).

In fine … ne pregatim de migratie, ca din cate spune studiul, astea sunt locurile pe care le meritam noi barbatii cu desavarsire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.