0

Zorile iti aduc gratuitati

Momentul din zi preferat de multi, momentul zilei urat de multi altii doar pentru ca e vremea de trezire. Acum nu poti decat sa iubesti acest moment al zilei, si`ti spun si de ce.

zorilestore.ro lanseaza o campanie pentru bloggeri. Asa ca tu blogere care iubesti si urasti acest moment din zi, fii pe faza si nu poti decat sa castigi … la propriu.

Aceasta campanie se desfasoara intre 19.03.2012 – 19.05.2012. Intra pe www.zorilestore.ro/papuci  si alege`ti o pereche de papuci sau sandale. Acum fa ce stii mai bine … scrie un post despre modelul ales.

Baga un email apoi catre adelina.oprea@zorilestore.ro cu  datele tale de contact, codul si marimea modelului pe care vrei sa il testezi si link-ul ce trimite la postul tau. Odata ce i`ai primit, TESTEAZA`I si scrie despre cum s`au comportat.

Nu uita sa linkezi catre www.zorilestore.ro/papuci sau www.zorilestore.ro  cu ancorele  papuci, papuci femei si papuci barbati. Produsul pe care l`ai testat ramane la tine. Totul e GRAAAATIIIIIS.

Sa`ti mai spun ca tot ce vei dori sa testezi provine din branduri celebre cum ar fi Grendha, Ipanema, Rider si Gisele Bundchen ?! Chiar nu are rost!!!

Grabeste`te si baga`te, ca sa ai motiv a zambi cand iti trece prin minte inceputul de dimineata.

Poate nu ma crezi (fir`ai tu sa fii), asa ca poti sa`ti musti limba aruncand un ochi AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.