7

Maimute batatoare de taste

the maimuta

Daaa … stiu … nu iarasi despre romani. Dar aici nu e vorba de romani, ci de maimutele umblatoare care detin cetatenia romana. Sunt imbecilii care au descoperit internetul si implicit youtube`ul. Povestea care este?! Imi place tehnica militara. Sunt innebunit sa vizionez antrenamente, demonstratii. Sunt postate si antrenamente ale diverselor servicii de interventie rapida din Romania, plus poze cu tehnica militara pe care o avem in dotare.

Evident cimpanzeii care lovesc tastele nu au altceva de facut decat sa injure si sa se certe. Eh … daca intrati pe oricare din filmuletele cu tehnica militara romaneasca, o sa observati ca cimpanzeii ii injura de mama focului pe unguri. Ca daca intram peste ei ii facem varza; ca romanii sunt printre cei mai buni din lume; ca le dam lectii la dat palme la fund si mai stiu eu ce.

In mod evident, eu nu sunt genul care sa taca. Asa ca ma mai bag si eu in discutie, le zic sa se calmeze ca ne fac de bafta pe toti romanii. La fel de evident mi se atribuie din start apelativul bozgor. Daca bozgor inseamna ca pot purta o discutie civilizata bazata pe argumente si bun simt, atunci da … sunt un bozgor. Tare mi`ar place sa dau nas in nas cu una din maimutele comentatoare. Sa strig si eu fericit … rotulaaaa la controool. Cultura maimutelor e in floare si ce este cu adevart trist e faptul ca aceste maimute sunt viitorul Romaniei. We are pretty fucked up i would say.

7 Comments

 1. Asa, fa-le reclama ca merita. Mai zi ceva, inca doua articole si devin ultra-celebrii :))

 2. Nu stiu daca stii dar pe youtube exista mai multe grupuri care au oarecum inerese comune. Unele din cele mai mari si mai active sunt gruparile nationaliste si ultranationaliste. Aceste grupuri promoveaza ideile si simtamintele proprii in mod constant si cu religiozitate ceea ce face ca o mare parte din userii romani ai youtube sa fie influentati si sa vada aceste clipuri ca si demonstratii de forta impotriva unui eventual dusman, in ochii lor acesta fiind statul ungar.
  In plus sunt foatre multi troli si diversionisti care pentru a incuraja/descuraja discutiile despre anumite teme pornesc aceste flame wars.

 3. Lol cine crezi ca sta sa-si formeze opinia despre romani citind comentarii pe Youtube? We’re pretty fucked up pentru ca stam sa dam importanta idiotilor generici, anume alora de pe internet, intangibili, unde nu pot sa-si ia o palma in bot sau sa-i duci de mana sa vada ca un soldat roman e batut de soarta cu ce tehnica militara avem noi.

  Lasa-i in priceasna mamii lor, i-a batut soarta destul.

 4. @Pavel – incerc incerc
  @Lil Seby’s Blog – sa speram ca nu :))
  @varza – la asta chiar nu ma gandisem … data viitoare am sa incerc alte legume 😛
  @cipslim – ai si tu dreptate
  @Catalin – pacat … ar fi fost interesant (fainut si articolul 😀 )
  @dAImon – pai sincer la cat ne busim tara pe net, in mod sigur se formeaza o opinie care nu ne este favorabila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.