0

Kovesi si-a aratat adevarata fata – cineva trebuie sa intervina

Pot intelege faptul ca se leaga de politicieni si asta e foarte bine. Pot intelege faptul ca il baga la zdup pe Sarbu pentru evaziune si din nou, asta e foarte bine, dar nu pot intelege de ce se leaga de persoane ce participa activ la cultivarea educatiei in tara noastra si ne vaduveste de adevarate lumini calauzitoare in astfel de timpuri intunecate.

kovesi lauraKovesi si-a aratat in sfarsit adevarata fata si din pacate nu e una frumoasa, e una a invidiei. Profitand de faptul ca este la conducerea unei institutii extrem de puternice si-a pus subordonatii pe urmele unor persoane ce ar merita statui: Daniela Crudu, Madalina Pamfilie, Simona Trasca. Daca planul malefic minutios construit de Kovesi va reusi, tanara generatie isi va pierde simbolurile, iar deruta va pune stapanire pe ei. Spre ce virtuti vor mai putea aspira acestia? Kovesi este geloasa, e singura explicatie. Geloasa pe implanturile reusite sau mai putin reusite a celor urmarite, pe succesul lor la barbati, pe emisiunile cultural-educative la care acestea participa in miez de noapte. Si ceea ce e penibil e faptul ca le acuza de prostitutie. Oare ea nu stie ca meseria lor e mai veche decat meseria pe care o practica ea?!

La ce sa ne mai asteptam de la aceasta Kovesi? Oare va avea nerusinarea sa urmareasca penal manelistii sub scuza ca faceau evaziune fiscala?! Totul are o limita! Trebuie sa spunem STOP ABUZULUI DNA! STOP KOVESI! Maruta, Capatos, Simona Gherghe trebuie sa conduca lupta anti-Kovesi pentru ca spre ei privim!

sursa foto: realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.