0

Job-ul de postac e bine remunerat de muma Rusie?

Pe zi ce trece sunt mai nervos si din ce in ce mai putin predispus la toleranta. Culmea, de data asta nu mai am critici la adresa minoritarilor viitori majoritari din Romania, ceva mai bronzati comparativ cu populatia bastinasa, ci la abundenta mesajelor pro-ruse ce se regasesc pe social-media si in comentariile la articolele din presa online.

Pe Facebook, cei mai multi “militanti” pro Kremlin au conturile private (mare coincidenta). La orice articol din presa online ce tine de extern, se pot citi o groaza de mesaje pro-ruse, multe dintre ele fiind dublate si la alte articole, pe alte site-uri.

Ce e cu adevarat trist si ingrijorator e faptul ca incet-incet, aceasta avalansa de propaganda pro-rusa a inceput sa-si gaseasca ascultatori care ingurgiteaza fara prea multe probleme toate porcariile ce i se servesc. Nu de alta, dar Romania e din ce in ce mai plina de dobitoci si minti reduse la stadiul de un neuron functional.

A devenit o moda si e cool sa fii anti-american. Nu spun ca America e perfecta. America are atat de multe probleme incat iti poate da cosmaruri daca arunci o privire mai atenta. In ciuda acestor probleme, de ar fi sa aleg intre SUA si Rusia, nu as avea ezitari in a da un raspuns.

Decat sa fiu sub bocanc rusesc, mai bine piata de desfacere pentru produsele americane. Daca as avea putere, as deporta fiecare militant pro-rus, asta asa, ca sa nu zic de executii sumare in camp, ca dupa aia voi fi catalogat ca fascist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.