0

Cumparati produse moldovenesti?

Desi in ultimii ani se bate moneda pe cumpararea de produse Made in Romania, hai sa fim sinceri si sa recunoastem: pana cei din Romania nu vor reusi sa faca ambalaje la fel de faine ca cele din import, NU le vom cumpara. Daca produsele romanesti nu vor investi bani in marketing pentru a le face cool, NU le vom cumpara. Pana ce rosiile romanesti nu vor fi mari cat bostanii, NU le vom cumpara. Ce conteaza gustul?! Prezentarea e totul.

Tot moneda se bate in ultima perioada pe ajutorarea fratilor de peste Prut. Daca e posibil, sa le cumparam si lor produsele, dar pentru ca sunt fratii nostri, sange din sangele nostru, nu au cum sa reuseasca unde noi dam gres. Prezentarea e totul domnule, nu intelegi?!

Mai sunt si rataciti care merg la piata si cumpara bulion, fructe, gemuri, bomboane chiar si cafea, toate produse in Moldova sau Ucraina. Chiar am un prieten care face asta si se roaga ca astia sa nu intre in UE, ca se duce naibii gustul si vor incepe sa faca etichete faine.

In Moldova s-a facut un clip pentru promovarea produselor agricole produse in aceasta mica patrie. Daca la inceput te amuzi de idee, la a doua vizionare parca te loveste o tristete. Cel putin asta mi s-a intamplat mie.

Si mai au clipuri de la care frunza Romaniei ar trebui sa ia lectii. Poate ar trebui sa angajam creatori din Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.