4

Evacuare rapida

Nu stiti cum sa mai dati afara oamenii la o petrecere? Nu stiti cum sa evacuati rapid oamenii dintr`un club, fara ca ei sa protesteze? Floare la ureche. O puneti de un karaoke si ma chemati. Nu o sa vedeti niciodata oameni care sa se imbulzeasca in halul asta spre iesire.

Dap. Am facut`o si inca in public, in fata unui sarman auditoriu, care evident nu avea nici cea mai mica idee despre hororile ce aveau sa se petreaca in acea fatidica seara. Am iesit si eu ca tot omul, cu niste prieteni intr`un club. Noi (masculii) am baut ceva bere (eu m`am oprit din numarat la a cincea) fetele evident suc … chestii ciudat colorate si nonalcoolice (cum naiba puteti da pe gat chestiile alea, ma depaseste). In fine … bine infierbantat, cu mult curaj si indemnat de cei de la masa, m`am urcat pe scena (posibil ajutat) mi s`a pus una bucata piesa in fata si da`i. Ce a urmat e greu de descris, dar am sa incerc.

Barbatii au inceput sa planga, tipele si`au smuls tricourile si bluzele de pe ele (pentru a le folosi pe post de dopuri pentru urechi), luminile au inceput sa palpaie, din boxe a inceput sa iasa fum, iara microfonul a inceput sa se inmoaie ca  … in fine, asta va puteti imagina si voi. Partea buna e ca am scapat de huiduieli. Singurii care au ramas au fost cei de la masa mea, dar asta pentru ca e foarte posibil sa`si fi pierdut auzul intr`un timp relativ extrem de scurt. O experienta pe care nu am sa o mai repet prea curand. Lumea inca nu e pregatita pentru mine. A existat si o inregistrare a performantei mele. Din pacate cardul cu inregistrarea a pierit. S`a turnat benzina pe el si i s`a dat foc. Doar stergerea inregistrarii nu ar fi sters contaminarea cardului. Pur si simplu nu a mai putut fi salvat.

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.