7

Concert Scorpions

Am fost la concertul lor. Eram atat de bucuros incat in autogara mi`am dat seama ca am uitat biletul acasa. Asa ca baga Nepoate goana pana acasa pentru a`l recupera. Cum naiba sa pleci la un concert si sa uiti biletul acasa nu stiu, dar eu am reusit cu brio. A fost fain, desi, ca mai toata lumea am ramas un pic dezamagit de sonorizare. Dar la urma urmei a fost concert, a fost Scorpions asa ca regrete nu exista defel. La varsta lor, oamenii astia se prezinta extrem de bine si cred ca ar putea duce lejer inca ceva ani de concerte. O parere de rau a existat totusi … am predat bricheta la intrare. Cred ca am fost singurul fraier care a raspuns afirmativ la intrebarea: Aveti asupra dumneavoastra bricheta? Iar eu, cu un aer extrem de nevinovat am spus “Da”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mHEkft3NUMg

Cu o fata evident uimita, mi s`a aratat cosul de gunoi, iar eu a trebuit sa arunc bunatate de bricheta. Mai aveti si alte elemente contondente? Pana la acest moment mi`am invatat lectia. Cu un aer si mai nevinovat spun: Nu. Nu am lantul ala extrem de lung de la chei, nu am un telefon cu carcasa metalica, nu am buzunarele pline cu monede.

Mi s`a permis intrarea pe arena si nu mica mi`a fost mirarea cand am observat ca asa numita zona “Gazon B” este de fapt acoperita cu pietris. Ba chiar am dat si pe niste bolovani de nu`ti venea sa crezi. Asa ca ma uitam si eu ca prostul si ma intrebam … Ce dracu au avut astia cu bricheta mea?! Imi scot nervos o tigara din pachet si`mi spun: Bine fraiere, hai sa vedem cum aprindem un foc. Apoi observ ca mai toata lumea are brichete. Scap un futui printre dinti si ma pun pe cersit ceva flacari.

In rest ce sa va mai spun … am intrat la banuieli cand la 20 km de Bucuresti am prins o furtuna si mi`am spus ca ar fi bine sa`mi iau si gelul de dus la concert. Am descoperit o trupa faina romaneasca ce a cantat in deschidere : Trooper. Mi`au satisfacut si pofta de ceva muzica hard.

httpv://www.youtube.com/watch?v=a8PEVV6tt14&feature=related

Dupa concert m`am pus pe colindat baruri, am baut cu Ivo, Adrian Holerga, Bogdan, Olguta. O chelnerita a plecat acasa cu un trandafir extrem de fain. L`am auzit pe Baniciu live cu o sonorizare buna in Alive. Am invatat un barman ca metoda lui de a face sambuca flambata este gresita si i`am aratat varianta corecta.

La final multumiri lui Alex pentru oportunitatea de a merge la concert. Miru, multumesc ca ti`ai pierdut timpul cu mine ducandu`ma prin Bucuresti pe unde aveam treaba. Multumesc Andreea pentru gazduire. Mai erau ceva persoane cu care trebuia sa ma intalnesc, dar a trebuit sa plec mai devreme decat prognozasem, asa ca lor le cer scuze.

Inca ceva. Aruncati o privire spre un proiect extrem de fain https://cupluta.ro Merita

Inca ceva 2 : Trebuia sa pun poza cu tipul pe care l`am vazut la concert si care purta casti de antifonare. De alea care se folosesc in constructii

7 Comments

  1. Mă bucur că ai reuși să ajungi. Cred că ai aștept concertul de ceva vreme :)) Mai știu eu pe cineva care ar fi vrut să meargă, și când i-am i-am pomenit de faptul că tu mergi, mai avea puțin și făcea ca trenu :))

  2. Imi pare rau ca n-am putut sa petrec mai mult timp in compania voastra 🙁 .
    Next time ! >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.