0

Duckadam in operatie

Mosnegii Romaniei incep sa cada precum mustele. Evident, varsta e o componenta a ecuatiei. Cu cat esti mai in varsta cu atat problemele de sanatate sunt mai dese si mai grave. In ultima perioada am avut parte de un cantaret (Cristi Minculescu), un actor (Serban Ionescu), iar acum un sportiv (Helmut Duckadam). Minculescu se stie – statul roman i`a platit o operatie costisitoare, Serban Ionescu a fost ajutat si el intr`o masura mai mica, iar acum Duckadam spune:

53 de ani mi-am făcut datoria faţă de România. Cred că a venit timpul ca şi România să-şi facă datoria faţă de mine.

NO SHIT!!! Si`a facut datoria fata de Romania. Ce rahat mai e si asta?! Cand aud faze de genul asta, creierul meu se sufoca, vederea mi se incetoseaza, pulsul explodeaza. Adica personajul asta si-a facut datoria fata de Romania. In ce consta asta?!?!?

Puteam sa jur ca personajul asta a dus mai bine decat extrem de marea majoritate a romanilor in perioada ceausista, iar acum cerseste ajutor pe spatele nostru. Eu unul nu vreau sa dau bani din buzunarul meu ca asta sa aiba acum, din nou, tratament preferential. Prefer sa fie ajutat un copil care are tot viitorul in fata si nu o babaciune caruia i`a expirat termenul de valabilitate. Aceeasi opinie am avut`o si in cazul lui Minculescu. Adica un om care a chefuit o viata intreaga, vine acum si cere ajutor sub pretextul ca vezi tu doamne, ar fi un “bun” national. Adica eu am mers la concertele lui si am platit biletul de intrare in muraturi si cartofi? Nu … am dat bani. Aaaa … ca a spart banii pe bautura si chefuri … tataie, cum iti asterni, asa dormi.

La fel si cu Duckadam. Ce datorie are Romania fata de el??? A fost platit in saci de cartofi si nu stiu eu?! Daca nu a avut creier sa inmulteasca banii pe care i`a castigat e problema lui. Trebuia sa`l intrebe pe Piturca, coleg cu el in generatia ce a castigat Cupa Campionilor, ca si el a fost platit la fel ca el, dar omul o duce foarte bine din punct de vedere financiar.  Sau sa vorbeasca cu Tiriac sau Nastase si sa`i intrebe: baaa, cum dracu v`ati implinit financiar?

Eu unul sunt impotriva ajutorului pe care statul il acorda unor celebritati. Daca ar fi vorba de cine stie ce academician, sau matematician, sau vreun cercetator dat naibii de bun, atunci da … astia mai pot face ceva pentru tara asta. Asa cum se spune … unde nu`i cap, vai de picioare.

sursa foto: Dolce Sport

sursa declaratie:  Dolce Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.