0

Rahaturi inspirationale

E la moda in Romania ultimilor ani, ca diverse companii sa invite la diverse evenimente organizate, persoane ce au ca si ocupatie motivarea inspirationala. Adica vine un nenea, imbracat la patru ace care`ti spune cum ar trebui sa`ti schimbi viata pentru a fi mai productiv (evident pentru companie). Eu unul ma intreb la cate persoane a folosit asta. Sunt sigur ca mai toti participantii de`abia asteptau sa terminea nea`omul de pe podium, ca sa ajunga la bautura si la mancare.

Bag mana in foc ca nici sefii  nu aveau o parere care sa se deosebeasca de cea a angajatilor. In mare ce`ti spune omul: o poti face … spune`ti in gand ca o poti face si asa o sa se intample. Eu garantez ca nu poti smulge usa unui seif cu mainile goale doar spunandu`ti in minte ca o poti face. Poate doar daca esti Hulk …. in cazul asta, imi retrag spusele si`mi cer si scuze.

Si apoi mai vine un nene (l`am gasit pe facebook) care cica e business coach, speaker, trainer si antreprenor, cu un citat de m`a dat pe spate:

“Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea, ca o persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea. – Oprah Winfrey”

Mno … ce mai poti spune despre asta?! Un nene care cica stie sa vorbeasca, care iti da sfaturi despre cum sa`ti mearga mai bine, o citeaza pe OPRAH . Daca ar fi fost dupa mine, as fi spus ca focul a fost cea mai mare descoperire, dar nah … cine sunt eu sa contrazic un citat al unui om de seama al umanitatii. Si mai sunt firme care`i dau bani respectivului pentru a da sfaturi angajatilor. NO SHIT!!!

Va las pe voi sa va formati o opinie despre ce cred eu vis`a`vis de rahaturile inspirationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.