3

Cum să nu faci clip de campanie… sau campanie în general

Ca să se înțeleagă de dinainte de ce nici măcar staff-ul candidatului PSD la Primăria Municipiului Roman nu-și bate capul vis-a-vis de modul în care se prezintă acesta, voi sublinia următoarele:

– actualul primar este privit cu simpatie de majoritatea romașcanilor
– actualul primar se poate lăuda cu ceva realizări (mai ales dacă se iau în calcul realizările primarului PSD care a fost înaintea lui)
– candidatul PSD Roman, Gheorghe Oprea, nu are pic de carismă
– nu este cunoscut romașcanilor
– a lucrat la Fisc (și românii iubesc teribil fiscul)

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Roman, Gheorghe Oprea, beneficiază de un clip de prezentare în care își expune viziunea lui asupra schimbărilor care trebuie făcute în Municipiul Roman. Prima chestie care se observă în clip este bucuria celor din spatele lui. Nici măcar tinerii nu sunt bucuroși că sunt băgați în seamă și asta e o raritate. Toți cei prezenți în clip arată de parcă ar fi preferat să privească un melc care traversează strada, să se lovească la degetul mic de la picior de colțul patului, să taie ceapă și să se întrebe de ce lăcrimează (și includ și candidatul în rândul lor).

Așa nu se mai poate!
Stop risipei!
Sunt unul dintre voi!
Romașcanii merită mai mult!

Cele patru sloganuri sunt rostite monoton, fără pic de vână. Duamni feri să ajung la concluzia că nici măcar candidatul Gheorghe Oprea nu crede în ele. Discursul e varză, fără pic de ritm. Un discurs care în cazul în care nu intri în depresie, în mod sigur vei adormi (l-am ascultat de vreo trei ori și mă gândesc cu jind la un pumn de pastile). Piesa de background se vrea a fi una epică, dar reușește cu succes să facă acest clip și mai banal.

Concluzia mea vis-a-vis de candidatura domnului Gheorghe Oprea? Cred că atunci când cei de la PSD Roman au fost nevoiți să aleagă un candidat pentru Primăria Roman, au făcut o loterie, iar cel care s-a născut sub steaua ghinionului a fost desemnat candidat. Se știa din start că oricine candidează împotriva actualului primar va pierde la diferență semnificativă, așa că…

Pont pentru domnul Gheorghe Oprea: dacă chiar vreți să faceți oamenii să se îndoiască de primar, vorbiți de copacii ciuntiți și de cei tăiați. Primarul vorbește de microhidrocentrală, dumneavoastră întrebați unde-i umbra. El vorbește parcări etajate, dumneavoastră întrebați de ce a tăiat copaci sănătoși.

Șansele ca domnul Gheorghe Oprea să devină primar al Romanului? Minime spre nule. Mai multe informații despre dumnealui găsiți pe blogul său. Clipul îl puteți vedea mai jos. ATENȚIE!!! Ascundeți obiectele ascuțite înainte să vizionați clipul!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=_ILakEKHT7Y

3 Comments

  1. Pe scurt autorul postarii a vrut sa zica: Voteaza-l pe Leoreanu. Fiind prea pe fata si-a scremut mintea pentru un text.
    Ai luat ceva piscotare pentru postarea asta sau doar din suflet de sluga ai scris?

    • Eu am prezentat argumente, dumneavoastră ați venit cu insulte, ceea ce reprezintă un bun indicator al nivelului de educație, care pare a fi unul ce se extinde la majoritatea votanților domnului Oprea dacă e să mă iau și după alte discuții purtate la același articol pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.