1

Cum e sa fii cel dintâi preș al României?

Cum o fi să râdă o țară întreagă de tine? Cum îți mai privești prietenii în ochi, nevasta și rudele? Cum poți să mai dormi liniștit când toată lumea știe că ești marioneta șefului de partid, iar el (șeful) nici măcar nu simulează că nu ar fi așa? Cum o te mai privești dimineața în oglindă?

Sorin Grindeanu este noul premier al României, sau mai bine zis, actul de ventrilogie al lui Dragnea. Nici măcar Președintele Klaus Iohannis nu îl consideră un potențial partener, acesta anunțându-l pe Grindeanu că a primit funcția, printr-un sms sec: Succes! Klaus Iohannis. Acest moment stânjenitor a fost povestit chiar de premier, iar asta aruncă o umbră de îndoială și asupra IQ-ului stimatului domn.

Edificatoare este și poza de la conferința de presă, unde în fața lui Dragnea s-au adunat toate microfoanele, iar premierului Sorin Grindeanu i s-a dat un pix ca să nu se plictisească.

Și cum suntem la final de an, nu ne rămâne decât să sperăm că poate ne alarmăm degeaba și că poate va fi un an 2017 de excepție (speranța moare ultima, chiar dacă o face în chinuri).

La mulți ani!

sursa foto: pesurse

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.