2

A fost 2012, a inceput 2013 – hop si eu

E a nu stiu cata oara cand spun: Frate nu se mai poate asa. O sa ma tin de blogul asta, o sa scriu pe blogul asta, chiar daca`mi aduce pieirea (metaforic vorbind evident).

Asta este rezolutia cea mai importanta pe anul asta. O reintoarcere in blogging. Sigur, trebuia sa incep cu scrisul ceva mai devreme anul asta, dar am asteptat sa aduc ceva imbunatatiri la imaginea blogului (trebuia facuta o identitate la blog, dar nu prea a mers … probabil din lipsa de timp)

Presupun ca ar trebui sa va spun ce am prestat in ultimul an, de am lipsit in halul asta de pe blog. Paaaai nu mare lucru (crunta`i dezamagirea). Am renuntat la un job (din nou – se pare ca nu reusesc sa stau la un job mai mult de 2 ani), m`am mutat in casa noua (chirie noua care este), am mai pus ceva kilograme pe mine (am in jur de 93 kg – nu e o greutate exagerata … decat daca pic pe careva – daca se intampla asta, chemati descarcerarea).

Anul trecut am mai participat la o nunta (cercul prietenilor necasatoriti se restrange din ce in ce mai mult). Evident din nou am avut parte de acele priviri pline de compasiune insotite de afirmatii gen: man, trebuie sa te insori si tu de`acum … nu mai esti la prima tinerete. Gata cu zburatul din floare in floare. Eu cu aceeasi privire nedumerita la auzul acestora pe care o aveam si la douazeci si ceva de ani. Cum dracu sa`mi infing singur sula in coaste (sula – obiect extrem de ascutit folosit la dat gauri in materiale ce contin piele) luandu`mi soata?!

Revelionul l`am facut prin Iasi la un prieten drag. Am fost din nou clovnul de serviciu (a se citi clovn cu afectiune, admiratie si nu deradere). Am baut, am mancat si mi`am batut zdravan prietenul (lasati telefonul din mana si nu sunati la 112 – l`am batut la playstation)

De la 1 ianuarie m`am lasat si de fumat. Nu de alta, dar auzisem ca toti se lasa de fumat de la 1 ianuarie si nu am vrut sa fiu singurul care mai cumpara tigari. A fost teapa totala …. nu s`au lasat toti de fumat, chiar daca s`au scumpit tigarile din nou. Sau cel putin asa am auzit. Acum, dimineata, cafeaua suspina adanc in amintirea diminetilor fericite de dinainte de divortul cu tigarile. Plamanii sunt si ei nedumeriti si se intreaba cu ce au gresit.

Daca tot m`am lasat de tigari, mi`am propus sa incep sa alerg in fiecare zi. Nu de alta, dar ma cunosc si fara tigari urmeaza sa iau proportii ametitoare … si asa mi se spune ca am o burtica de zici ca`s in luna a saptea. Momentan mi`am facut si eu un cos de cumparaturi cu echipamentul necesar … costa aproape 600 de lei. Mai astept un pic, poate castig la loto. Apropo, poate jucati si in numele meu, ca altfel nu prea am sanse la potul cel mare.

In mare cam asta a facut Nepoate in ultima perioada si asta intentioneaza sa faca de`acum incolo.

2 Comments

  1. Nepoate, in primul rand la multi ani, si in al doilea rand, succes cu planurile pe anul asta. Am si eu setul meu de scopuri care trebuiesc atinse in 2013, la fel ca toata lumea. Atata timp cat te tii de ele, nu te impiedica nimic sa le atingi, zic eu.

    By the way, imi place schimbarea la fata a blogului. Arata binisor, desi eu nu-s cel mai mare fan al setup-ului pe trei coloane. Bun venit inapoi printe bloggeri.

    • Multam man. E de lucru la imagine si sincer … mi`au placut temele cu 3 coloane – nu toate evident. Bafta in atingerea telurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.