2

Romania intra in randul tarilor civilizate

Pana nu demult ma enervam la fiecare comparatie cu Bulgaria. Cand cineva venea si lauda bulgarii, aveam o fraza care ii punea la punct pe toti: Frate, ma lasi? Aia inca joaca tenis cu grenade in centrul Sofiei!

Well … s`a dus dracului fraza. De cativa ani avem rafuieli cu pistoale in centrul capitalei (ce e drept, majoritatea lor sunt pistoale cu aer comprimat), executii in stil mafiot cu un glonte in ceafa, oameni gasiti in balti de sange dupa ce s`a tras in ei cu kalasnicoave.

Astazi 11 ianuarie 2013 tot online`ul vuieste cu niste neni care s`au gandit sa faca competitia a spune “sus, tot mai sus”. Asa ca oamenii au pus niste C4 se spune (explozibil de provenienta militara) sub masina sefului unui clan rival. Si toate astea se intampla in Piatra Neamt.

Partea buna e ca autoritatile in domeniu (SRI si DIICOT) au fost pe faza, intru`cat ii filau pe respectivii de multa vreme, asa ca i`au prins in flagrant, cu cartoful fierbinte in mana. Partea buna e ca serviciile isi fac treaba. Partea nasoala e ca Romania devine pe zi ce trece o tara din ce in ce mai periculoasa.

Daca inainte riscai doar o bataie serioasa si cu cateva zile sanatoase de spitalizare, acum avem de`aface cu explozibili, arme de foc, executii. Putem da vina lejer pe institutii, dar asta cu ce ne ajuta?

Pustiul de mai jos viseaza sa fie astronaut … eu l`as sfatui sa faca o cariera ca genist … se pare ca va fi o meserie extrem de ceruta in viitorul apropiat, mediu si indepartat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iXvkhA2WBQI

2 Comments

  1. Mie mi se pare foarte interesant cum interlopii de pe la noi din tara incep sa foloseasca “asasini” cu ceva mai mutla experienta (sau cu ceva mai multe pile cel putin) pentru a le face treaba murdara. Pana la urma C4 nu gasesti la orice colt de strada, deci lucrarea a fost gandita bine. Cine stie, poate de-acum incolo o sa avem surpriza unor asasinari executate de asasini care chiar stiu ce fac si nu gorile cu pistoale. Poate chiar si arme cu luneta ? A guy can dream, nu ?

    • Problema nu e asta. Din partea mea nu au decat sa se adune pe un camp si sa se lupte cu tancuri. Faza e ca autoritatile incep sa piarda controlul. In plus, daca masina aia sarea in aer, cati raniti si morti apareau?
      Cu cat infractorii au acces la arme mai puternice, explozibili, cu atat vor trage ponoasele mai mult, nevinovatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.