0

Am fost la vot …

Sincer ma asteptam sa`mi fie greu sa gasesc persoana sau partidul pentru care sa votez. Liberal fiind in gandire, mi`ar fi facut placere sa pot vota acest partid. Totusi, la acest moment conducerea partidului nu ma reprezinta, iar politica lor cu atat mai putin, atat pe plan local cat si pe plan central.

Cred ca in situatia mea sunt multi, mai ales ca partidele traditionale nu mai tin la idiologia pe care ar trebui sa o urmeze. Acestea fiind spuse, va spun cu cine am votat: PER sau in traducere libera Partidul Ecologist Roman. Evident, sunt constient de faptul ca acest vot pe care l`am acordat nu va conta prea mult pentru ei, avand putine sanse de a ajunge in parlament, consider ca am facut totusi o alegere buna.

Poate ar fi timpul ca Romania sa acorde sanse si altor partide ce nu au fost implicate in lupta politica, care sa vina cu oameni noi din spate, iar figurile “celebre” sa fie inlaturate din peisajul politic romanesc.

E trist ca la acest moment, ca si la alegerile din anii trecuti, campaniile s`au bazat din nou prin atacuri la adresa contracandidatilor, iar discutiile s`au purtat strict prin a`i demola pe ceilalti si nu prin programe politice si economice asa cum este normal intr`o democratie.

Mergeti la vot va spun eu si votati cum credeti ca e mai bine, pentru ca doar asa va castigati dreptul de a critica clasa politica. Daca preferati sa stati la o bere, sau la caldura in casa, iar apoi va plangeti ca treburile nu decurg asa cum ar trebui, e in totalitate vina voastra si nu a clasei politice, pentru ca voi nu ati mers la vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.