0

15 milioane pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului București a acordat nu mai puțin de 15 milioane lei Preafericitului, pentru continuarea lucrărilor la clădirea de care Ceaușescu ar fi mândru, atât din punct de vedere a arhitecturii, cât și al dimensiunii.

Mi-a plăcut la nebunie declarația consilierului patriarhal pentru ridicarea CMN: “Avem nevoie de banii aceştia pentru că, fără sprijinul dumneavoastră, nu vom mai putea continua lucrările. Guvernul ne-a îndemnat să ne indreptăm spre primării. Dacă nu vom primi acest ajutor financiar, generaţia noastră va fi una a eşecului” Generația asta de popi este deja un eșec. Popularitatea bisericii scade în sondaje, marea majoritate a popilor își plimbă grăsimea în mașini de lux, dar continuă să cerșească, să profite de pe urma bătrânilor ce au fost îndoctrinați de mici și dau bani la preoți de rușine, chiar dacă asta înseamnă mai puțini bani pentru mâncare sau medicamente.

Dacă nu vom primi acest ajutor financiar, generaţia noastră va fi una a eşecului– ce tupeu jenibil această încercare de a arunca vina în spinarea celorlalți. Eu dacă mi-aș face casă, înainte de a mă apuca de ea, văd dacă am fondurile necesare.  Dar biserica nu funcționează după rigorile bunului simț. Știu că acesta este an electoral, stiu că pot cere pomană ca să susțină în alegeri un partid sau altul, așa cum au făcut mereu. PSD este o mană cerească pe biserica ordoxă. Aștept Curtea de Conturi să stea pe capul lor, pentru că banii ce vin de la Guvern și de la primării sunt bani publici, deci CC poate verifica dacă banii au fost cheltuiți corespunzător.

Ca și fapt divers, consilierii USR (Uniunea Salvați România) și PNL au votat împotrivă.

P.S. Sper că bucureștenii au avut parte de un concert Maroon 5 demențial, care să le țină de cald pentru următorii 4 ani sub Firea, pentru că nu-i așa, PSD dă cu sacoșa bani la biserici și asistați social ca să ajungă la guvernare, iar de la guvernare iau cu sacul.

Sursa foto: www.romaniacurata.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.