0

Vine cineva la priveghi?

mormant

Am spus-o mereu si voi continua sa o spun … in gandire sunt liberal – dar nu non-sensul de liberalism pe care il promoveaza actualul PNL. O buna perioada am sustinut coalitia si am avut sperante, chiar daca la alegeri eu am votat ecologistii.

USL prin partidele dominante PSD si PNL au reusit sa demonstreze ca nu sunt decat un alt punct negru in istoria Romaniei de dupa anul 1989. Au ratat cu succes o mare sansa care li s-a dat, la fel cum au facut-o cei din CDR. PSD si PNL nu mai au in acest moment nici o scuza. Li s-au dat puteri imense dupa alegeri, o majoritate zdrobitoare in parlament, iar pana in acest moment nu au facut absolut nimic, ba chiar au impins Romania mai aproape de prapastie. Tot ce au criticat in guvernarea Basescu – ma scuzati, voiam sa spun Boc si mai tarziu Ungureanu, au facut si ei acum. RMGC, gazele de sist, imprumuturi FMI, noi taxe si impozite, inghetari de salarii, razboi cu presa (parte a ei), razboi cu oamenii din strada, razboi cu propriul popor. La fel ca si precedenta guvernare, se uita la popor de sus  si dispretuitor.

Acesta guvernare se poate lauda totusi cu ceva. O debandada totala. Ponta se contrazice in declaratii cu fiecare ocazie ivita (ce inseamna prima impresie – e intodeauna gresita – chiar am avut sperante la el), Antonescu doarme ca de obicei si cand mai vorbeste si el in somn se cearta cu Ponta. Aceasta guvernare, ca si cele de dinaintea lor nu face decat un singur lucru: inraieste populatia. Sa nu ne aratam surprinsi de momentul cand se va aprinde o scanteie si vom avea parte de violente pe strazile capitalei cel putin. Ca natie suntem rabdatori, inghitem multe, dar in cele din urma poporul roman isi rezolva frustrarile acumulate prin violenta. Acest fapt a fost dovedit de nenumarate ori de-alungul zbuciumatei noastre istorii. Ultima data ne-am ales cu o asa zisa “Revolutie”. Eu unul declar Romania moarta. Cine doneaza niste bani pentru a plati taxa de ingropaciune ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.