3

The end of world

End of world 1

E groasa treaba (:P). Cica ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul lumii. Incalzirea globala mocneste (desi e frig de nu se poate afara – e noiembrie). Apar tot felul de gripe. Gripa aviara (de asta am scapat), gripa porcina (in plina desfasurare a fortelor), gripa canina (a aparut in state – probabil or sa exporte si in Europa un pic … asa de proba doar – sa vada daca prinde), gripa felina (neaparat trebe, pentru ca mai toate animalele au deja un tip de gripa … nu putem lasa felinele deoparte – ar fi o discriminare). Acum mai avem gripa H1N1, care infloreste in Romania. Precum spuneam .. e groasa rau. Nu va impacientati totusi. Exista si vesti bune.

Astfel, se pare ca maiasii au dat`o in bara. Sfarsitul lumii nu va fi in 2012, cum spunea calendarul lor, ci mult mai tarziu. S`au inselat fraierii 😀 . Mai nou si NASA a declarat, ca sansele ca Pamantul sa fie lovit de asteroidul Apophis in anul 2036, au scazut drastic (si eu care deja ma apucasem sa`mi scriu testamentul – fuck).

Deci oameni buni … sfarsitul nu e chiar atat de aproape. Poate doar daca se trezeste al de sus cu fata la perna, sau are o zi proasta. Atunci da … ne putem face griji, altfel stati calmi. O sa mai traim indeajuns cat sa`l mai injuram pe Baselu cu tot cu parlamentul lui uni sau bicameral, sa`l mai injuram pe selectionerul nationalei pentru nu stiu ce dracu, sa ne mai minunam cu creatiile spectaculoase ale cocalarilor si pitipoancelor, sa mai uram hernie acuta tiganilor cu lanturi de 10 kile la gat etc.

Ca sa va faceti o idee despre ce ar fi putut fi si ce am pierdut, va sugerez sa mergeti sa urmariti 2012. Un film ce pare spectaculos din trailere. Eu unul de`abia il astept, poate si pentru ca imi place cum joaca in general John Cusack.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc

3 Comments

  1. De cand ne nastem ne indreptam cate sfarsit… sunt interese care vor sa faca acest sfarsit cat mai “comercial”….

  2. Pana la sfarsitul lumii sa ne gandim la sfarsitul nostru.
    Indiferent de ce fel de asteroid vine se va sti cu 10 ani inainte unde loveste. In cei 10 ani de bombardament nu mai ramane nimic din asteroid, iti promit eu.
    Si mai e ceva, de cand ma stiu tot vine sfarsitul lumii asa ca problema e rasufalata, numai Iehovistii de cate ori i-au facut reclama in dreapta si in stanga.

  3. @califlor traim intr`o lume de capitalism salbatic si asta spune tot
    @cipslim am vrut sa ma amuz un pic pe temerile unora si sa fac un pic de publicitate si filmului, care sincer, mie mi se pare interesant – efectele merita toti banii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.