4

Si chiar a venit toamna

AutumnAu mai spus`o si altii inaintea mea, dar nu am crezut`o pana azi. M`a lovit o palma de melancolie, am inceput sa ma gandesc la existenta mea, ce sunt, ce fac dar mai ales ce voi fi si ce voi face.

Ieri am fost cu Neamtu` sa`l ajutam pe Bacilu`. Bine … ei doi au muncit eu m`am uitat la un film … dar s`au bucurat de prezenta mea, ceea ce nu e lucru putin. Ce pot spune … a fost bine. Apoi Neamtu` a decis ca ma simt mult prea bine si a decis sa`mi strice ziua, eventual toata saptamana. Astfel a venit la mine si mi`a pus o intrebare simpla … Unde te vezi peste cinci ani? …

Evident … cunosc aceasta intrebare. Orice persoana care a vrut sa se angajeze la un moment dat s`a lovit de ea. Niciodata nu am avut un raspuns la ea, niciodata nu m`am gandit serios la un raspuns. Asta pana ieri. Desi nu am aratat parca luasem un pumn in plex. In mod sigur e toamna … e perioada in care sunt cel mai slab psihic.

Azi dimineata m`am trezit cu sase cuvinte in minte ce faceau un tambalau teribil. “UNDE TE VEZI PESTE CINCI ANI”. M`am trezit pe la 6 … m`am ridicat din pat la 8.15 minute. Din pacate nu am gasit un raspuns in acest rastimp. E vina toamnei … daca nu era toamna ma durea la basca de raspuns si dormeam linistit pana la 8.15.

Ii multumesc domnului Cristinel Foghel alias Neamtu` pentru aceasta stare, ii multumesc toamnei pentru aceasta stare. Sa vina iarna ca de toamna m`am cam saturat.

4 Comments

  1. Sa-ti fie de bine. Asa cum spuneam, citand ‘asta e o intrebare de HR fara imaginatie’. Totusi… o intrebare buna, care ar trebui sa te faca sa muncesti mai mult, mai bine si mai ales, MULT mai bine platit. Peste 5 ani iti vei pune aceeasi intrebare. Concluzia este ca n-o sa fii niciodata multumit de targetul propus si atins si vei vrea mai mult. De aia nu-mi place intrebarea asta.

  2. Si asa ai pierdut tu bunatate de somn de dimineata gandindu-te la viitor… Cam neplacut. Oricum, eu mi-am facut niste planuri pe la 20 de ani, acusi fac 25 si inca nu s-au realizat 100%. Doar daca se intampla vreo minune pana in mai anul viitor. N-ar fi rau totusi sa-ti creionezi un tel, te ajuta “sa dai din coate” mai bine cand ti-e greu.

  3. Nu degeaba a pus intrebarea pe care ti-a pus-o…. si nu, nu vreau sa-ti stric urmatoarea saptamana.
    Toata lumea se intreaba de viitor… si toata lumea isi aminteste de trecut. Prezentul… unde e?

    Oricum, toamna asta va trece repede… ca vara si vei vedea ca nici iarna nu o sa iti placa… daca nu este o iarna cu zapada. 😛 Ce rost are o iarna doar cu frig si vant?

  4. Speranta moare ultima … desi o face in chinuri … asta e … viata e cruda. Iarna imi place, si cand vad zapada ma bucur ca un copil ce inca sunt :). Mereu imi ridica moralul … dar precum ai spus tu Ozana … conditia ar fi zarim nitel niste zapada 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.