10

Sa scriu, sa nu scriu …

Biroul lui Nepoate

Asta`i intrebarea. Asa de balta am lasat blogul asta, incat am ajuns sa scriu mai rar decat Neamtu, care e in Spania si nici macar nu are net. Ce ti si cu tarile astea dezvoltate. Are sa inceapa lumea sa ma scoata din blogroll ca ocup spatiu degeaba. In mod ciudat insa, bounce ratingul meu e sub 10%.

Chiar nu prea mai am ce sa scriu, idei zero absolut (cand spun absolut, nu ma refer la votca, desi poate asta ar naste ceva idei) As putea sa scriu despre marinar, dar cu ce folos. Deja e plictisitor. In plus a murit maica`sa si parca nu as vrea sa`l injur in perioada asta, desi el ne injura in continuare. As putea vorbi de super interviul acordat de Neagu Djuvara ziarului Adevarul, dar mai bine va las sa`l descoperiti voi.

Sau as putea sa va vorbesc despre frigul de afara. Numai cat scoti nasul afara din casa scarii si deja te intrebi cu ce`ai gresit de trebuie sa iesi. Nu ca altii precum cipslim care stau la caldurica. In plus in orasul asta nu se intampla foarte multe. Bine, as fi putut scrie despre intentia primarului de a introduce uniforme obligatoriu in scolile din municipiu, dar asta`i deja veste veche. Ma bucur pentru Pavel, ca el gaseste mereu subiecte. Frate, nu stiu de unde le scoate. Pe aceeasi lungime de unda cu mine se gaseste si kidutza. Si ea scrie de se incinge tastatura – not. Dar nu`i nimic. E toamna, mai toti devin deprimati. Pai daca toti si`ar scrie deprimarea, ar scadea consistent populatia Romaniei.  Teo evident sta pe baricade si nu se lasa, scrie si scrie si scrie (eh, nici chiar asa de mult). Nu ca bacilu care a lasat sa rugineasca blogurile lui. Chiar, daca blogurile ar prinde rugina, al meu nici la fiare vechi nu l`ar mai primi. Sa nu`l uitam nici pe Andrei. Nici al lui nu ar fi primit la fiare vechi. Saracutu a ramas blocat la un articol cu clone Apple. Las ca or sa`si revina romascanii odata si odata. Si Diana mai posteaza din cand in cand cate un articol. Chiar daca scrie rar, are subiecte interesante si bine scrise.

Kolectorul inca se ocupa cu timbre, carti postale etc si va indeamna la a colectiona. Nu se stie niciodata cand da norocul peste voi si nimeriti cine stie ce timbru de mii de euro. Si ce poate fi mai frumos decat o familie compusa dintr`un colectionar si o artista. Moni inca scoate din buzunar cate o lucrare, care ii lasa mai pe toti incercand sa nu gaureasca monitorul, admirand operele.

Si a mea Adie scrie. Nu ca mine. Ea chiar scrie si scrie bine. Doar nu pe pile a ajuns asa sus in zelist. Cand ne amuza de ne culegem de sub birou, cand ne intristeaza de incercam sa gasim tastatura sub apa.

Candva a fost o leapsa, ca fiecare sa puna o poza cu biroul. Cateva persoane au vrut sa`l vada si pe`al meu, dar intru`cat nu sunt o persoana care se da in vant dupa lepse am refuzat. Pun acum poza, pentru ca habar nu am ce alta poza sa pun la articolul asta.

10 Comments

 1. Toţi avem nevoie de o vacanţă de la orice. Se pare că romaşcanii şi-au ales să aibe vacanţa de la blog în aceeaşi perioadă 😀

 2. :)))) m-ai bagat si pe mine ca sa nu ma supar? :)))
  :*
  iti dai seama ca ai scris vreo 700 de cuvinte despre faptul ca nu scrii?

 3. Sa ne mai scrii, Nepoate, sa ne mai scrii… Daca nu, incearca sa scrii o scrisoare pe hartie si s-o trimiti prin posta…

 4. Nu vad cum ti-a fost afectata motivatia bloggingului. O fi ceva ce stiu ceilalti si nu stiu eu. Eu cred ca ideile iti vin repede, dar nu esti OK cu feedbackul.

 5. Da da, eu zic sa faci cum zice Moni, sa scrii o scrisoare si sa o trimiti prin posta :p

 6. @bacilu – am uitat sa specific asta
  @DrCriss – apoi a mea tine de ceva vreme 😀
  @Adia – am prins cateva minute de semi-inspiratie
  @mariapopart – eventual sa o trimit tot persoanei mele
  @Paul – n`are legatura cu feedbackul. Pentru mine asta nu a fost un element prea important.
  @Adia – cred si eu 😛
  @Luka D – bine te`am zarit prin zona 🙂
  @Luka D & @Adia – partea centrala e mereu curata – mai jale e pe laterale – acolo se aduna mai toate

 7. pe mine ma ingrijoreaza starea asta de letargie a blogosferei romascane in special si a celei romanesti in general…
  Tre sa inventam al neamt ca asa se duce blogosfeara de rapa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.