10

Romascanii

Ma gandeam de ceva zile ca pe romascani e cam pustiu … cu exceptia lui Pavel evident. Mult mai poate scrie omul asta. in fine. Mai nou omul nostru, adica Pavel, a ajuns la concluzia ca e timpul sa faca o schimbare, asa ca a parasit subdomeniul de pe romascani.ro si a trecut pe www.pavelarcana.com Eu ii urez succes, la cat mai multi utilizatori, iar firmele sa se bata pentru a`si putea face publicitate pe blogul lui.

O surpriza a fost reintoarcearea lui Neamtu. Dap, s`a intors, e in viata si promite sa lase cate un articol ceva mai des de`acum pe`al lui blog. Asa ca faceti bine si aruncati cate un ochi, sau poate chiar pe amandoi. O sa`si expuna si ceva opere de arta – da, s`a apucat de pictat/desenat/schitat.

Cipslim … il stiti. Se da in vant sa faca ceva furtuna din cand in cand. Si el da mai rarut pe la blog, dar si cand ajunge in preajma lui, lasa ceva posturi, iar unele dintre ele, de`ar fi tiparite, ar avea grosimea DEX`ului.

De Kidutza ce sa mai spunem?! A ramas la beep. Dar cand ii va veni cheful, nu o sa faceti fata la citit sunt sigur.

Teo Rusu si`a mutat si ea locatia pe domeniu propriu www.teorusu.ro S`a reapucat de scris, deci nu uitati sa dati o raita pe la ea.

Bacilu a decis si el ca are nevoie de o schimbare, asa ca inca un blogger trece pe domeniu propriu si anume www.gabrielbaciu.ro. Si chiar scrie. Asa ca, daca va intereseaza publicitatea, advertisingul, comunicarea si uneori masinile, neaparat trebuie sa treceti si pe la el.

De Andrei nu e mult de spus. Nu a mai postat nici el de foarte multa vreme, cam de prin iunie.

Diana mai scrie si ea cand apuca nitel timp liber.

Despre subsemnat ce sa zic? Imi propusesem sa incep anul in forta. Si l`am inceput in forta, cu varicela. Blogul meu e un pic prafuit, dar il las asa intentionat, pentru ca pastreaza amprentele, iar in felul asta observ ca ma da cate cineva pe aici. Mi`a trecut si mie de cateva ori prin minte sa sting lumina, dar mi`am zis sa`l mai tin. Cine stie cand imi vine o pofta crunta de a mai posta ceva?!

Nu uitati sa vizitati alti 3 bloggeri speciali. A mea iubita Adia , artista mea preferata Moni si colectionarul Daniel Toti 3 sunt persoane dragi mie si foarte importante.

10 Comments

 1. Bre, mi-a luat un pic până să iau decizia asta, dar parcă trebuia luată. 😀 Şi, din câte observ şi Gabi şi Teo au trecut pe domeniu propriu, să înţeleg că următorul pas e închiderea obloanelor pe romascani.ro? 🙂

  Mulţam de “urale”! Sper să vină şi vizitatorii şi, de ce nu, şi firmele. Dacă e să schimb ceva, să fie schimbare până la capăt. 😀

 2. Buna seara… Multamim, dumitale, de informatii, dar la cata ” foame ” de cunoastere si comunicare am adunata, deja stiam… Dar daca tot sunt pe aci, dau si eu o sfoara-n tara… Mi-am facut blog, bree…!
  Sau nu chiar, dar e cam al meu… In fine, poveste lunga. Deci va astept aci, cu critici, mai ales…
  Pupici la toata lumea, ca am din belsug!!!
  https://incautareaproprieiidenthithati.wordpress.com/

 3. @Pavel – nu, nu se trag obloanele. Cel putin nu inca
  @Sonia – in sfarsit. Era si timpul 😛 Am pus link catre tine
  @Hurri – Daca e liber, poate sa mai stea 😀

 4. Roamscani inca suntem destul de multi… 🙂 Fiecare scrie cum si pe unde poate! Numa’ sa scrie… Ca cititori sunt pentru tata lumea! 🙂

 5. Bre, io, personal, raman pe romascani.ro Aici mi-am facut casa, aici vreau sa stau. Si romascani mai sunt, chiar de pe alte domenii, care ar putea fi adusi in comunitatea noastra. NUmai ca cineva trebuie sa se ocupe. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.