6

Romania vs gripa porcina

gripa baaa

Tara zace la pat din cauza gripei, iar autoritatile se bat cap in cap. Unii spun ca ar trebui sa stam linistiti, altii spun ca e groasa si sa luam masuri. Apoi se cearta intre ei precum chiorii (imi cer scuze pentru expresie, nu as vrea sa`i jignesc pe cei cu deficiente de vedere). Oamenii asteapta niste informatii corecte si la obiect, despre ce ar trebui sa faca, despre gravitatea acestei crize. Dar tot ce vedem si auzim, este politizarea gripei. Vine un secretar de stat si spune ca ar trebui sa fim pregatiti, vine marinaru sef si spune ca ala`i un tampit, ca nu are habar despre ce vorbeste si ca alarmeaza populatia aiurea.

Eu sunt dobitocul care sta in fata TV`ului si se intreaba … bine … dar eu ce fac?! Sa fug la farmacie sa`mi iau masca? Sa mai merg maine la munca? Sa mai merg in piata? Deja ma ia cu dureri de cap … asta o fi un semn? Am auzit ca in localitatea noastra draga, nu se mai gasesc masti in farmacii. Asta nu poate decat sa sporeasca panica printre locuitori. Or sa dea spaga de`acum cate o masca pentru ca are sa fie un obiect de valoare si la mare cautare.

Baselu` iese in prime time si se bate in piept ca Institutul Cantacuzino are posibilitea ca in cel mult 2 saptamani sa produca 1 milion doze de vaccin si ca nu avem nevoie sa cumparam de afara. Ieri s`a aflat ca vaccinul asta nu a fost testat si pentru copii si ca pana la urma tot trebuie cumparate dozele alea. Frumos nu? Cand incompetenta loveste chiar si pe presedintele statului, atunci ceva chiar nu este in regula in tara asta.

Spuneam intr`o perioada ca traim vremuri interesante si ca o sa avem ce povesti nepotilor. Dar da`o dracului … chiar atat de interesante parca nu as vrea sa fie.

6 Comments

  1. Eu aștept liniștit să ajungă-n Făgăraș gripa și apoi brusc voi înceta să mai scriu pe blog…

  2. Daca ajunge gripa pana si acolo, nu`ti fa probleme. Inseamna ca toata tara e la pat si oricum nu mai citesc blogurile in general :))

  3. Nu-i porcina cat ipohondria… masca poti sa-ti faci si singur dintr-o basma, daca ar fi chiar asa serioasa treaba cu gripa, le-ar mai arde lor sa stranga mari mase de oameni sa asiste la pompoasele discursuri?

  4. @califlor – Subestimezi nevoaia alesilor de a fi aplaudati, chiar si cu riscul internarii sustinatorilor 🙂

  5. E un subiect la moda 🙂 . In plus m`a enervat in draci marinarul cu declaratiile lui vis`a`vis de subiect. Trebuia sa refulez cumva si undeva, iar blogul imi era la indemana 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.