1

Pumnul, copilul, Basescu si alegerile

Daca deschizi tv`ul, citesti presa, sau pur si simplu stai pe net vezi acelasi lucru: the Base president, este acuzat ca ar fi lovit un copil, in timpul unui miting electoral la Ploiesti, in anul 2004. Acesta se afla pe o scena amenajata si in timp ce asculta “problemele” unei doamne, aparent camerele de luat vederi il surprinde cand loveste cu pumnul, un copil aflat in imediata apropiere. Datorita loviturii (sau nu), copilul luat prin surprindere se da putin in spate. Nu mai pun inregistrarea ca deja o stiti sunt sigur.

Luat la intrebari Basescu a dat-o in gard, balbaindu-se si invocand tot felul de scuze, penibile. Indiferent de balbaieli si raspunsuri caseta ramane si naste foarte multe controverse. In primul rand, dupa multe balbaieli Base a spus evident ca aceasta caseta ar fi falsa. Foarte probabil … raman totusi balbele care ridica anumite semne de intrebare.

In al doilea rand ma intreb de ce a aparut caseta abia acum, dupa atatia ani. Si acest fapt ridica foarte multe semne de intrebare, mai ales ca toate zvonurile il idica pe Patriciu ca si detinator al acestui clip.

In alt treilea rand avem de`aface cu o campanie urata, cu lovituri sub centura din partea tuturor combatantilor si e trist. In final vom afla daca caseta este sau nu veridica. Oricum ar fi, Basescu are de`a face cu un caz mai greu decat flota. Ramane de vazut daca va putea sa`l faca disparut si pe acesta.

Cert este ca adevarul e relativ!

One Comment

  1. Mda ai dreptate, este foarte curios de ce a aparut abea acum (inainte de alegerile prezidentiale, aceasta faimoasa filmare). Chiar si Crin Antonescu, in colaborare fiind acum cu PSD, si implicit cu Mircea Geoana,a comentat acest incident mai mult decat cel care a provocat tot acest “show”, evident acuzandu-l si mai mult, denigrandu-l. De ce? Daca este sa luam in calcul teoriile conspiratiei, sau manipulare maselor, as zice ca este evident, ca ceea ce poate sa obtina ,opozitia, este indreptarea voturilor catre Mircea Geoana, si deci eliminarea lui Base. Scopul: bulversarea opiniei publice sau chiar dezinformarea, distorsionarea imaginii create de Basescu in fata poporului, punerea acestuia intr-o lumina proasta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.