2

Politica, sau cum uitam ce am spus ieri

Stim cu totii ca politicianul e o curva (desi s`ar putea sa jignesc nitel pe cele care activeaza in cea mai veche meserie din lume). Avem la putere partid/alianta noua. Cum au ajuns aici? E simplu … au carat in propriile partide cat mai multi fugari din alianta celor de la putere.  Scopul judeca mijloacele. Poate uneori, desi nu as baga mana in foc.

Atata vreme cat scuipi intr`un loc, mi se pare penibil sa vii apoi si sa saruti cu acea ardoare iesita din comun ce poate duce la vanatai, acelasi loc. Astfel, desi nu cu multa vreme ii faceau tradatori de neam si tara pe cei care fugeau mancand pamantul din PNL sau PSD catre partidul de guvernamant, acum ii reprimesc inapoi cu bratele deschise, zambetul pe buze si pozitia in partid asigurata.

Daca mai era vreo vaga indoiala, actuala USL si`a pierdut in totalitate orice farama din mult afirmata moralitate. Uneori, scopul chiar nu scuza mijloacele. Eu unul, asta alianta nu voi vota. Poate imi voi pune stampila pe Partidul verde sau ecologisti … sau poate pe unguri. Pana mea, macar ungurii stiu sa faca politica si sa`si indeplineasca promisiunile catre propriul electorat, ba poate chiar sa le si depaseasca. Chiar daca uneori e in detrimentul majoritatii. Tot ce pot spune e … BRAVO LOR. Baieti destepti.

Solutia pentru Romania? Habar nu am. Am o mai veche convingere … cei alesi sunt dupa chipul si asemanarea noastra, a poporului. Poate ar trebui facuta aceeasi chestie care a adus la conducerea tarii acum foarte multi ani, o persoana din afara. Asta s`a dovedit a fi o miscare castigatoare atunci … cine stie, poate va fi si astazi. O shimbare de regim  acum, ar fi oportuna. De pierdut, chiar nu mai avem nimic. Mai rau de atat, nu cred ca se poate. Ne miram ca olandezii nu ne primesc in Schengen. E LOGIC!!! Eu sa fiu olandez, nu mi`as dori ca romanii sa fie primiti in tara mea fara un control prealabil. Multi merg sa munceasca acolo, dar la fel de multi sunt si cei care merg doar pentru hotii, doar pentru a jefui si a viola. De aici se trag si politicienii nostri. Nu e unul pentru toti si toti pentru unul … la noi in tara e fiecare pentru el … de asta nu vom reusi sa scoatem vreodata capul in noroi.

Ne punem speranta in generatiile care vin din urma. Am vazut generatiile care urmeaza … tot ce pot spune e un mare DOAMNE AJUTA … si nici macar nu sunt un credincios

2 Comments

  1. Si de ce ungurii sunt printre cei mai saraci oameni din Romania? Partidele verzi sunt in alianta cu PDL, a se vedea localele. Din pacate ai ramas fara optiuni. Eu unul as vota un partid care ar sustine ideea de monarhie si care ar promite ca incearca sa readuca monarhia.

    • Si eu as vota pentru un partid care ar reinstaura monarhia. Din pacate cei 50 de ani de comunism a afectat grav imaginea monarhiei in tara prin minciuni bine inradacinate. Una dintre cele mai cunoscute si bine impamantanite la noi este celebrul tren “plin doldora” cu aur. Din pacate si noilor generatii li s`a implantat asta idee. Sincer, nu vad sanse de reusita in a aduce in fruntea tarii familia regala in viitorul apropiat si chiar cel mediu. Totusi, asa cum spun mereu … speranta moare ultima, desi in chinuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.