3

Locul 1

O data in viata am am ajuns si eu pe locul unu. Acum, la 27 ani. Ma rog … nu l`am luat chiar eu, ci firma la care lucrez. Dar mi`am adus si eu contributia la acest loc. Cel putin, asa imi place sa cred. Oricum, acest premiu a fost dat de un site www.listafirme.ro . Ca sa ne trimita o diploma in rama, ni s`a cerut 100 lei.

E si asta un mod de a face bani. Dar, noi suntem romani. Care a fost primul lucru pe care l`am facut?! Am intrat pe site`ul lor, am gasit respectiva diploma si evident am facut un download de toata frumusetea 😀 . Ca sa ma laud am pus mai jos diploma. Urmeaza sa o duc la un centru sa o bage in plastic si intr`o rama pe mult mai putini bani.

Asta e … prin inovatie si solutii ieftine, firma noastra a luat acest loc. Cei de la respectivul site ar fi trebuit sa se astepte la asta. Oricum … le multumim pentru distinctie 😀Diploma 1

3 Comments

  1. Costul unei diplome e ok. Nu prea cred ca au profit.. gandeste-te ca rama costa cel putin 20 ron, hartia + printul probabil 10 ron + cheltuielile de transport… care te rup probabil intre 15 si 50 ron (depinde de destinatia diplomei) + costul angajatilor care s-au ocupat de acest proiect, si cine stie ce alte cheltuieli.. crezi ca e o afacere? eu as zice ca mai degraba se promoveaza pe aceasta cale.. asta e inteligent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.