6

Cand te`o pocni dragostea

pusei ghiara pe el

…. Cu o bata de baseball, sau sub forma unei bare de protectie a unei masini, nu ai sa stii pe unde sa fugi. Pai evident … oricum ar fi, pare dureros. Numai elemente contondente se rasfira la orizont, deci un motiv in plus sa fug cat m`or tine picioarele. Asa este logic nu??

Mai nou, mai multi cunoscuti, incearca sa ma cupleze cu diverse. Nu stiu ce i`a apucat asa deodata. Pe toti in acelasi timp. O fi ceva in aer (gripa porcina n`are cum sa fie – aia se manifesta prin spitalizare). Toti par sa`mi sugereze ca ar veni vremea sa`mi pun streangul la gat (numit mai nou insuratoare). Cert e ca in ultima perioada devin din ce in ce mai stresat vis`a`vis de subiectul asta. Parintii, bunicii, rubedeniile,  vecinii tot aduc subiectul in discutie.

Cunosc o tipa … nu vrei sa iesi cu ea!?!?!? (NUUUU). Vecina mea are o fata atat de draguta si e singura … ce`ar fi sa o inviti la un suc? (eu nu beau suc – in plus ceva e in neregula cu ea, altfel nu ar fi singura). Grasule … sora unui prieten de`al meu … e buna rau … nu vrei sa o scoti in oras?! (pai daca nu a iesit pana acum, de ce sa o scot eu).

Indiferent de propunere am sa spun mereu nu. Nu imi place sa mi se faca lipeli. Le urasc. Plus in relatii sunt in general un magar. De asta ma si feresc de lipelile prietenilor. Mai toti se plang ca nu le`am prezentat ever tipele cu care ies eu. Pai este evident … eu ies cu ele si nu prietenii mei (ar fi ciudat daca nu ar fi asa). Prietenele si prietenii sunt chestiuni total separate si nu este obligatoriu ca drumurile dintre ele sa se incruciseze. Asta este viziunea mea.

Toti imi spun … frateee esti tu aiurea, aerian, misogin, dar si cand o sa te puna una cu botul pe labe. Ha … daca o sa se intample asta va dau voie sa`mi curmati suferinta … un pic de cianura in bere ca sa fie chinul mai dulce (sau mai amar – in general beau bere mai amara). Nu neg posibilitatea. Ar fi absurd. Dar mi se pare destul de improbabil sa`mi pierd facultatile mentale din cauza unei femei. Zic si eu. La fel cum cred ca o casatorie are sanse sa reuseasca atunci cand caracterele celor doi se potrivesc si nicidecum cea bazata pe niste sentimente, care oricum se vor evapora in timp.

In timp ce scriu randurile astea imi dau seama ca toate propunerile astea au ajuns la mine, dupa ce mi`am dat jos pletele. Ce face parul din om (sau lipsa lui). Oricum ar fi sunt inca tanar si intentionez sa ma bucur de viata. Relatiile fara angajamente imi surand. Inca nu ma intereseaza o relatie pe termen lung. Cand o sa vreau sa ma impusc in picior am sa o fac singur fara ajutorul nimanui. In mod sigur ceva este in aer.

6 Comments

  1. se pare ca dupa ce te-ai tuns, ai o fata mai de om asezat. Adca, in viziunea unora, numa’ bun de ‘ghiuleaua legata de picior’ 🙂

  2. Fructul interzis e cel mai ravnit, asta ar tebui sa afle cei care te bat la cap. Cand iti va veni vremea, te vei insura, dar nu cand vor ei, ci cand vei vrea tu. Mi se pare logic, vrei sa-ti asumi intreaga responsabilitate.

  3. Vorba aia veche “te insoara babele” la tine se adevereste , sau ma rog , incearca sa se adevereasca

  4. Ideea e in felul urmator, nimeni nu vrea ca altcineva sa-i traseze drumul in viata si probabil de aici rezistenta ta la insistentele altora. Trebuie totusi sa te gandesti ca ala care o propune pe vecina lui se gandeste si la vecina lui, nu numai la tine. Chestia cu sentimentele e oarecum dificila in this day and age deoarece epoca informatiei ne duce la anumite concluzii la care innaintasii nostri nu aveau cum sa ajunga.
    Departe de mine gandul sa ma apuc sa disec sentimentele de atractie intre sexe oricum s-or fi numind ele dar intr-un fel sau altul trebuie sa planui ceva altfel ajngi la o anumita varsta unde optiunile sunt atat de limitate incat nu mai poate fi vorba de o alegere inteleapta ci un compromis social-economic.
    Te-ai tuns?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.