1

LED TV sa fie

Sezonul de Formula 1 s`a terminat. Pana in martie plictiseala mare are sa fie. Microbul fotbalului demult si`a gasit antidotul, asa ca am sa ma multumesc cu filme. In fine, revenind la subiect, ma plimb mult pe diverse site`uri de vanzari electronice, iar ochii mi`au cazut pe ceva, ceva ce trebuie sa obtin pana incepe noul sezon de F1. Telul meu este un TV LED. Need one, want one, i`ll get one. Dupa mai multe cautari am selectat si site`ul de unde intentionez sa`l achizitionez, adica asta.

Marca TV`ului stiam ca trebuie sa fie LG. Am mai avut electrocasnice de la ei si s`au comportat foarte bine. Dupa alte cateva cautari ce au avut ca si punct de plecare cuvantul buget, am gasit si tv`ul dorit. Un LG cu diagonala de 37″. Ceva detalii tehnice spuneti ca vreti? Pai minunati`va: se conecteaza la PC, daca aveti copii (sic, nu e cazul la mine) puteti bloca ceva canale mai …  pe care nu vreti sa le vizioneze, are port USB (ce`ti poti dori mai mult?), imagine de`ti taie rasuflarea, sunet de o sa`ti faci vecinii sa planga, este HD si mai are o groaza de alte specificatii tehnice care nu or sa faca decat sa`ti dea cosmaruri in miez de noapte pana in momentul cand il vei avea si in sfarsit vei putea dormi linistit (asta daca vei mai dori sa dormi).

Sa nu uitam inca o chestie. Are consum redus de energie, deci e green, iar in felul asta mai scad nitel din profitul Electrica. Acum tot ce trebuie sa fac e sa strang ceva banuti. Si daca nu`i am pe toti odata, pot apela si la rate, ca evoMAG ofera si posibilitatea asta.

One Comment

  1. Spor la strans “ceva banuti”… Nu m-am lasat pana nu am intrat sa vaz cat coasta teveul… niste banuti, acolo… Oricum, iti tin pumnii sa reusesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.