0

La al doilea protest am aflat câteva lucruri despre mine

Duminică am participat la al doilea protest și de data asta am fost mai pregătit decât am fost la protestul de joi: acum am avut și o șapcă. Partea aiurea e că în graba de a ajunge mai repede la protest, am cam transpirat, așa că cele câteva ore în răcoarea de afară au fost o plăcere.

Dincolo de cât de trendy au fost veșmintele pe care le-am purtat la protest, ieșirea de duminică a dus la descoperirea unor lucruri pe care nu le știam despre mine. Eu zic că e bine, că ar fi chiar trist dacă nu aș descoperi că mai sunt lucruri de aflat. Iată ce am descoperit:

Printre multele lucruri pe care știu să le fac extrem de bine (sic!), am aflat că sunt și miner. Cel puțin asta mi-a spus Liviu Dragnea: “M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade,…”. Dacă știam asta încă de la început, cumpăram niște cărbuni de la supermarket, dădeam comandă online de o pufoaică, făceam rost de un bâtă și începeam să articulez pletoșii pe care îi întâlneam pe drum. DAR NU AM ȘTIUT!!!

Am dus rebelismul la un alt nivel. Dincolo de plete și relaxarea pe piese rock extreme, mai nou sunt participant activ la lovituri de stat. Asta tot Dragnea mi-a spus-o. Bine, e drept că loviturile de stat sunt date de către armată sau grupări paramilitare, dar cum descopăr lucruri noi despre mine, nu ar fi de mirare să fiu și ofițer, dar să nu îmi amintesc (ceea ce e îngrijorător – ar trebui să consult un medic?!).

Pe măsură ce avansez în articol, sunt tot mai îngrijorat vis-a-vis de sănătatea mea mintală și poate ar trebui să mă programez la un medic specialist (sper că mă veți vizita, chiar dacă voi fi cazat într-o cameră capitonată). De la România TV am aflat că am venit acasă mai bogat cu 50 lei. Ce e și mai enervant e faptul că aș fi primit suplimentar 30 lei dacă aș fi venit cu un câine. Cum am aflat asta, m-am uitat în portofel și aveam fix 10 lei. Poate se face transfer bancar?!

Am mai aflat că sunt nazist, manipulat, membru de partid, am bătut jandarmi, am bătut jurnaliști, mai urmează să aflu că și copiii îmi sunt dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.