1

Incercam revenirea?

Ahooooy si bine va regasesc … pe cei care mai sunteti. Dupa cum bine ati observat, in ultimile luni am scris articole ce pot fi numarate pe degetele de la mana stanga (nu ca as avea sase la dreapta). Motivele sunt variate, dar cred ca cele 2 dupa care ma pot ascunde cel mai bine ar fi: 1. Lipsa de interes; 2. Am observat ca pe masura trecerii timpului, articolele erau tot mai slabe. Daca aruncati o privire la articolele scrise in primele luni de existenta ale blogului ca veti da seama de diferenta (zic eu).

Acum cateva zile mi`am zis ca ar fi pacat totusi sa`l las balta si sa mai incerc odata, ca sa am macar constiinta impacata ca nu m`am dat batut. Plec la drum (din nou) cu aspiratia ca voi reusi sa scriu un articol la 2-3 zile. Sper ca a lor calitate sa nu fie proasta, iar daca vor fi nu ezitati sa`mi invinetiti ochiul (virtual, pentru ca fizic voi fi nevoit sa raspund – macar cu o fraza “te spun lu` mama”).

Asa ca, mi`am luat casa noua dupa cum vedeti. Bine, e neterminata, mai trebuie varuita … mai un header (nici o idee nu am pentru el … si mi`am stors neuronul pana la ultima suflare, de a trebuit sa`i fac respiratie gura la gura, pentru a`l readuce la viata)

Ce am mai facut:

Vara asta a fost una relativ agitata, m`am plimbat pe ici colo, chiar daca nu mi`am luat concediu. Am incercat si o schimbare de look, aceasta constand in faptul ca m`am ras in cap (mwahaaha … da am facut`o), dar multi au aflat deja de pe profilul de facebook. Daca nu, priviti`ma in toata splendoarea.

De curand am avut si o nunta (nuuu, nu m`am legat, deci fetelor inca puteti da navala). Cel mai bun prieten al meu a decis sa puna capat burlaciei, cu o tipa de nota 11. Casa de piatra prietene sau ce material mai rezistent exista in zilele noastre. Nunta a fost faina, desi ca de obicei am ocolit pe cat posibil dansul, iar terasa (pe racoare) mi`a tinut companie pe parcursul celor 3 pachete de tigari pe care am reusit cu mult spor sa le termin.

Ca si fapt divers tin sa`i multumesc celui care a inventat pantofii. Dimineata cand am ajuns acasa nu mai reuseam sa`i scot si asta nu ca as fi fost chiar asa de ametit. Desi aveam o imagine in minte cu mine facand dus incaltat cu respectivii pantofi.

Oricum, prietene astept sa vin la tine si la botez. Promit pe cuvant de cercetas ca nu o sa ma vezi cu o mutra acra (pentru ca toti stiu ce mult iubesc copiii).

Cu o cafea sub bot si o tigara infipta in coltul gurii ascultand Genesis – I can`t dance va zic sa mai dati o raita din cand in cand pe aici, poate cine stie?! mai dati peste un articol interesant.

Va urez toate cele bune si sa ne regasim pe blog, pe facebook sau twitter. In functie de timp si resurse financiare, am sa incerc sa dau si pe la blogmeeturi, asa ca daca vreti sa ne vedem la ochi, anuntati`ma si pe mine din timp.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sNJVFloPIVA

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.