13

Inceput de drum …

paper and pen Pornesc si eu la drum prin lumea blogosferei. Usor nesigur ca la orice inceput, dar apelez si eu la bunavointa posibililor viitori cititori – sa aiba mila de mine. In prima faza am sa incep cu cateva multumiri … in primul rand lui ย Bacilu` care mi`a pus

la dispozitie spatiul pentru a`mi asterne gandurile. In al doilea rand lui Neamtu` care a stat cu mine cam 5 ore si ne`am (s`a) chinuit cu alegerea unei teme si aducerea ei la stadiul actual. Daca nu va place ceva la ea … injurati`l pe el si mai puteti sa`i atrageti si atentia.

Ok … multumirile fiind adresate (acum stiti care sunt vinovatii) sa trecem la treaba. Ce vreau eu de la blogul asta … despre ce am sa scriu. Explicatia asta este grea … multi m`au intrebat despre ce am sa scriu si nu am putut sa le explic clar. Va fi un blog generalist. Voi scrie despre economie, politica, intamplari si trairi personale.

De ce am sa scriu? – pentru ca vreau sa impartasesc ideile mele si celorlalti. Vreau sa vad si parerile altora vis`a`vis de opiniile mele. Astept critici (pentru ca din contradictii se nasc ideile bune), astept sa fiu aprobat unde e cazul.

De ce pe un blog? – pentru ca la bere nu se prea poate discuta despre politica fara sa aducem injurii, despre economie fara sa ne plangem ca suntem lefteri, depre fotbal fara sa iasa cu scandal deorece cei de la masa alaturata tin cu o echipa rivala.

Cam atat am avut pe creier la ora asta matinala …

13 Comments

 1. Ei, na. Sa fiu eu primul care te comenteaza? Bine ai intrat in randul lumii! Am sa fac un promo pe blog, sa stie lumea ca ai inceput sa ganguresti! Succesuri!

 2. Huh? Trebuie sa mai comentez odata? Oare ce s-a intamplat cu primul? Oricum nu voiam decat sa zic ‘succes’!

 3. Bine ai venit. De acum noua zicala a planetei “nu ai blog, nu contezi” nu ti se mai aplica si se declara nula.
  Spor!

 4. Se trage repede concluzia inca de la motto: “deci se lucreaza”. Suntem nerabdatori sa vedem ce iese!

 5. dawgama: se cunoaste ca ti-a ales neamtu tema โ€ฆ

  adica, ce? Nu-i faina? ๐Ÿ™‚ Plus ca nu i-am ales-o eu, a ales-o el singur din lista de teme pe care i-am pus-o la dispozitie ๐Ÿ˜€

 6. @Neamtu … nu prea am ce sa`ti raspund … doar un multzam de help
  @dawgama … de ce? … ai sa ramai surprins … in general eu si Neamtu` avem gusturi apropiate … mai putin la femei ๐Ÿ˜‰
  @cipslim … multzam … ma simt mult mai bine cand stiu ca am inceput sa contez si eu ๐Ÿ˜›
  @Cezar … domnu` cezar ce sa zic … am inceput cu un mare “deci” … un gest reprobabil dar chiar se lucreaza … neuronul ala al meu alearga bezmetic prin intuneric
  @Lavinia Biberi … multumesc de urare … acum pot veni la blogmeet`uri fara sa ma simt un intrus (nu ca mi`as fi facut blog doar pentru a avea acces la aceste intalniri ๐Ÿ˜€ )
  @d … multumesc de urare … de ce “nepoate” … hmm e o poveste lunga pe care poate am sa o relatez intr`o zi … dar ca si fapt divers multi dintre cunoscutii mei tipa dupa mine “nepoateeeeee” inclusiv domnu` Neamtu .. cu toat ca nu avem legatura de sange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.