0

Imbecilizarea, salvarea Romaniei

imbecilitatea in romania

Indobitocirea Romaniei e din ce in ce mai clara. Semnele sunt de departe clare si ingrijoratoare. Cel putin pentru mine. Va mai aduceti aminte de celebra cuvantare “succesuri” a doamnei Buze Mari Basescu?

S`a ras mult, s`a amuzat lumea. Cand auzeai pe strada pe cineva urandu`i vreunu`i amic “succesuri” in mod sigur zambeai si`ti venea in minte miss buze. Stiu sigur pentru ca si eu zambeam.

Din pacate “succesuri” a intrat in limbajul cotidian. Acum “succesuri” nu mai este o gluma care sa arate ce minte inapoiata a putut sa o inventeze, ci este o urare cat se poate de serioasa. Acum cand cineva primeste urarea “succesuri”, nu mai starneste zambete ci i se raspunde ca la orice alta urare absolut obisnuita.

Un alt semn este aparitia pe net a cuvantarii “see you”. Am vazut asta cuvantare in multe comentarii si tot ma intrebam ce **** mea inseamna. Am intors`o pe toate partile dar sa`i gasesc rezolvare nici ca am putut. Mi`am zis ca pot sa`mi iau si eu un loc in randul cuvantatoarelor ce nu au habar pe ce lume traiesc daca tot nu am reusit sa gasesc rezolvare la “see you”. In cele din urma facebook`ul mi`a sarit in ajutor (sa mai spuna cineva ca FB nu aduce si beneficii pe langa timpul pierdut). Oameni buni, see you=CU. Se trage de la autocorrect`ul IPhone, unde daca scrii “cu” este corectat “see you”.

Astfel, dobitoacele fara copite care vor sa fie “cool” au adoptat in graba mare aceasta formulare. Asa ca nu mai este “cool” sa scrii “cu” ci e musai sa fie “see you” . Ce stiu eu … un prost ce nu stie de gluma si care habar nu are sa fie “cool” ca restul dobitoacelor.

Si stiti ce e cel mai trist? Dobitoacele “see you” si “succesuri” sunt mai fericite, pentru ca prostia nu doare.

Daca va intrebati ce e cu poza, va raspund: e unul din reprezentantii de marca ai dobitoacelor. Cand el deschide gura, milioane de oameni casca ochii si`si netezesc creierele.

Pentru cei care inca mai gandesc, le sugerez clipul de mai jos … ar face minuni pentru putinii care`au mai ramas cu un sambure de rationament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.