0

Globuri cu suflet, editia a patra

Campania Globuri cu suflet a ajuns deja la editia a patra. In caz ca nu stiti, aceasta campanie a fost initiata de Lavinia Biberi, romascana, integrata de blogosfera ieseana si care acum activeaza din Bucuresti.

In acest an, Globuri cu suflet se va desfasura atat in Iasi cat si in Bucuresti. Cei care pot si vor, pot face donatii pentru a insenina ziua de Mos Neculae a unor copii ce merita sa aiba un zambet pe fata, intru`cat viata nu a fost darnica cu ei.

Se asteapta de la voi donatii in jucarii si bani, fiecare dupa puteri. Invit blogosfera romascana (cati mai suntem) sa ia parte la aceasta campanie. Dincolo de faptul ca veti face fericiti niste copii, exista si cel putin un motiv mai egoist: daca o sa dati o mana de ajutor, veti dormi mai bine noaptea.

Totul e pentru copii si se merita. In caz ca puteti ajuta mai jos o sa gasiti date de contact si un cont in care puteti depune bani, evident, dupa buzunarul fiecaruia.

Stiu ca traim vremuri grele, asa ca daca nu puteti contribui cu cele amintite mai sus, puteti ajuta la raspandirea mesajului pe twitter, facebook si alte retele de socializare online si poate astfel se vor mai gasi persoane care vor si pot ajuta.

Contacte:

Bucuresti:

Lavinia Biberi

biberi.lavinia @ gmail.com

Iasi:

Anda Elena

anda_elena @  yahoo.com

Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30xx– deschis la Banca Transilvania,  Biberi Lavinia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.