0

Cu fundul la inaintare

Ca sa reusesti in politica, trebuie sa fii curva. Nu fac nici o trimitere catre Udrea, credeti`ma. E doar o vorba ce defineste politica peste tot in lume, dar mai ales la noi.

Se stie ca in Romania ideologiile politice nu prea exista … adica nu prea exista politice de stanga sau de dreapta, ci le`as clasifica mai pe toate ca fiind de centru-stanga (evident exceptie fac aici partidele ca PRM si UDMR, care sunt clar de dreapta). Recunosc ca eu unul, ca si ideologie sunt liberal, dar cei care au mai citit cand si cand ast blog, sti deja asta. La fel, cei care m`au mai citit stiu cat de dezamagit sunt de actuala conducere a partidului liberal. Ultima isprava a amaratului Antonescu e cooptarea in partid a lui Jiji. Asta e prostitutia maxima de care a putut fi in stare actualul sef al PNL. Si`a batut joc in ultimul hal de cei care au strans din dinti sub conducerea lui sperand ca o sa`si revina omul. Dar asa cum am spus … in politica trebuie sa fii curva, iar Antonescu a imbratisat ideea si a ridicat`o la nivel de religie.

E trist cand un lider de partid tradeaza insasi esenta ce rezulta din acest partid istoric. Practic, acest om a scuipat acum pe mormantul Bratienilor si pleaca la brat razand, impreuna cu un om care are caracteristicele a tot ceea ce e putred in Romania: avere dobandita prin metode numai de el stiute, fatarnic, incult, xenofob, homofob, acuzat de inselaciune etc.

A facut asta doar pentru a mai castiga cateva procente in plus si e clar ca ar face orice sa ajunga la putere. Din pacate pentru el, nu se gandeste la ce pierde prin aceasta mutare si cati liberali inca in gandire va dezamagi. Nu pot decat sa`l apreciez si mai mult pe Tariceanu, fiind unul din prea putinii care au comentat negativ aceasta miscare a conducerii PNL. Partidul asta istoric se duce de rapa si daca Antonescu nu va fi demis din functia de presedinte al PNL risca sa aiba aceeasi soarta, ca si alt partid istoric PNT.

Eu unul nu voi vota pentru PNL – USL, evident nici pentru ARD (arza`i focul), ci cel mai probabil imi voi anula votul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.